Naomi Watts nu mai îmbătrânește! Apariţie spectaculoasă a actriţei la Veneţia

naomi-watts-venetia-2018.jpg

naomi watts la festivalul de film de la venetia
Naomi Watts arată impecabil şi a fost în centrul atenţiei la festivalul de la Veneţia
foto: Hepta

Peste câteva săptămâni împlineşte 50 de ani, însă frumoasa Naomi Watts pare să fi găsit elixirul tinereţii. Prezentă la Festivalul de Film de la Veneţia, blonda a reuşit să capteze atenţia tuturor prin felul în care arată.

Naomi Watts a fost prezentă ieri, 3 septembrie, la premiera filmului “At Eternity’s Gate”, la cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția. Actriţa a strălucit pe covorul roşu sub ploaia de bliţuri.

menghia.jpg


Catrinel Menghia a strălucit pe covorul roșu
Foto Getty Images
 

Blonda cu chip angelic, ochi albaştri şi zâmbet perfect va împlini luna aceasta 50 de ani, însă arată ca o adolescentă. Rochia neagră, semnată Dolce&Gabbana, s-a mulat perfect pe silueta trasă prin inel. Naomi are mare grijă de felul în care arată. Actriţa care a interpretat-o pe prinţesa Diana în 2013 face sport şi are o dietă echilibrată.

naomi-watts-venetia-2018.jpg

naomi watts la festivalul de film de la venetia
Naomi Watts a fost strălucitoare pe covorul roşu de la Veneţia
foto: Hepta

 

La silueta pe care o are, Naomi îşi permite să poarte orice model de rochie, iar alegerea de la Veneţia a fost pe placul criticilor de modă. Rochia neagră cu cristale strălucitoare i-a scos în evidenţă talia de viespe, braţele şi picioarele tonifiate.

naomi-watts-venetia-2018.jpg

naomi watts la festivalul de film de la venetia
Actriţa va împlini 50 de ani în 28 septembrie
foto: Hepta

 

Ţinuta a fost accesorizată cu un clutch şi o pereche de cerceii cu diamante de la Arpeggia. Actriţa şi-a făcut câteva bucle lejere şi a optat pentru un make-up natural.

Naomi Watts este una dintre cele mai bine cotate actriţe de la Hollywood şi a fost nominalizată de două ori la Oscar. Naomi este mama a doi copii: Kai (9 ani) şi Sasha (11 ani).

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Actriţa Naomi Watts (44 de ani) îi va da viaţă prinţesei Diana, într-un film despre viaţa acesteia. Deşi a fost foarte încântată când a primit acest rol, acum Naomi se confruntă cu o mare problemă: nu reuşeşte să imite accentul lui Lady Di.

  • Sâmbăta trecută, actriţa Naomi Watts (44 de ani) şi soţul său, actorul Liev Schreiber (45 de ani), au profitat de vremea însorită şi au luat prânzul alături de băieţii lor, Sasha şi Samuel, la "Taverna lui Tony", un celebru restaurant din Malibu, California.

  • Actriţa Naomi Watts va juca rolul principal în pelicula “Blonde”, o adaptare după cartea scrisă de Joyce Carol Oates despre Marilyn Monroe.

  • A început sezonul despărţirilor! La mai puţin de o săptămână de la anunţarea divorţului dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie, Naomi Watts (47 de ani) şi Liev Schreiber (48 de ani) au dezvăluit că se separă.