Naomi Campbell visează la asta zilnic. ”Mă gândesc tot timpul la acest lucru”

naomii.jpg

naomi
Naomi are o dorință ascunsă
click!

La 46 de, Naomi Campbell nu este împlinită. Toată celebritatea, banii și frumusețea nu o fac pe deplin fericită pe aceasta. Istoricul său în relații amuroase palpitante este cunoscut, însă Naomi are o dorință ascunsă, despre care mai nimeni nu știa. Aceasta își dorește cu ardoare să devină mamă.

Naomi a fost denumită de-a lungul timpului regina podiumului, însă acest lucru nu i-a umplut golul din viața ei. Celebrul model își dorește enorm să devină mamă, pentru a fi pe deplin împlinită.

" Mă gândesc tot timpul la asta. Iar acum, cu ajutorul științei, cred că pot să fac asta atunci când vreau!", a mărturisit aceasta într-un interviu, potrivit Celebretainment. Naomi vrea să-și întemeieze o familie adevărată și ia în calcul și adopția.

Frumoasa brunetă este singură în prezent și a declarat că nu va vrea să fie o mamă singură, considerând că o prezență masculină, adică un tată, este importantă și benefică, în același timp, pentru un copil.

17547634_1413500538730466_342317131_o.jpg

naomi
Naomi nu este pe deplin împlinită
click!

 

Naomi a vorbit și despre dependența ei de droguri, pentru care a făcut luni bune de recuperare." Oamenii au încercat să mă facă să mă simt rușinată de faptul că am mers să cer ajutor. Nu ar trebui să te simți rușinat în această situație pentru că recuperarea este un lucru pozitiv”, a mărturisit modelul britanic.

Naomi nu a fost niciodată căsătorită, dar a avut mai multe relații cu bărbați celebri, ca Mike Tyson, Leonardo di Caprioo, Robert De Niro, Adam Clayton, Flavio Briatore sau omul de afaceri Vladislav Doronin.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1