Naomi Campbell, topless la 45 de ani. Mesajul provocator al vedetei

hepta_2098043.jpg

Naomi Campbell nu se teme să fie provocatoare la 45 de ani
Foto: Hepta

Naomi Campbell e obişnuită cu apariţiile controversate, iar fotomodelul de 45 de ani a decis să se alăture unei campanii susţine de femei din lumea întreagă, dar şi blamată de mulţi: "Eliberează sfârcul".

Naomi a publicat, pe un cont de socializare, o imagine în care apare topless, cu sânii la vedere, însoţită de mesajul #freethenipple (nr: Eliberează sfârcul). Cu toate că politica Instagram spune clar că nu ai voie să publici imagini cu sfârcuri pe site, vedeta britanică nu a ţinut cont de ea. 

1442414313-hbz-naomi-instagram.jpg

Naomi a publicat imaginea pe Instagram
Foto: Arhiva personală

Imaginea cu Naomii în sânii goi a fost realizată pentru noua ei carte, dar asta nu a contat pentru cei care se ocupă de Instagram, potrvit harparbazaar.com. Ei au şters imaginea, aşa cum fac cu orice altă fotografie de acest gen. 

Naomi, primul model de culoare pe coperta "Time"

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Naomi Campbell, născută pe 22 mai 1970, la Londra, este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.   Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul „Is This Love?“ al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceea, s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei „Time“ şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei „Vogue“.
 

Loading...

Citește și