Naomi Campbell e însărcinată? Ce a postat iubitul ei pe Instagram

naomi-campbell-skepta-copertaGQ.jpg

naomi campbell skepta coperta GQ
Naomi și rapperul Skepta au pozat pe coperta revistei GQ, în martie
foto: Hepta

Este sau nu însărcinată Naomi Campbell? E întrebarea la care caută răspuns internauţii după ce Skepta, rapperul cu care cea supranumită “diva de abanos” are o relaţie de jumătate de an, a postat pe Instagram o ecografie cu un bebeluş.

Imaginea a fost publicată pe contul de socializare al cântăreţului în urmă cu 21 de ore şi a adunat deja peste 200.000 de aprecieri şi mii de comentarii. “Felicitări, dar cine e mama?”, “Spune-ne cu cine?” sau “E cu Naomi” – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

naomi_campbell_portret.jpg

naomi campbell poarta o rochie sexy
Naomi Campbell a purtat o rochie semitransparentă, care i-a lăsat sânii pe-afară
foto: Splashnews
 

skepta-instagram-ecografie.jpg

skepta instagram imagine ecografie copil
Aceasta este imaginea care a creat isterie pe Instagram
foto: Instagram
 

Lângă ecografie, rapperul nu a scris nimic, ci doar a folosit un emoji cu trandafir. Ecografia este realizată în 30 iulie, iar la numele pacientei scrie "baby Adenuga", semn că bebeluşul face parte din familia Adenuga (numele de familie al rapperului). Skepta (36 de ani), pe numele său real Joseph Junior Adenuga, şi Naomi Campbell (48 de ani) se iubesc de şase luni şi au încercat să-şi ţină relaţia secretă.

În martie, cei doi au apărut pe coperta revistei GQ, iar fotografiile au fost incendiare.

naomi-campbell-skepta-copertaGQ.jpg

naomi campbell skepta coperta GQ
Naomi şi Skepta au încercat să-şi ţină relaţia departe de ochii presei
foto: Hepta

 

Vedeta apare aproape goală, purtând doar o pereche de chiloți negri, iar cântărețul este și el la bustul gol. Într-una din imagini, bruneta stă topless în poală iubitului, în timp ce acesta o sărută pe gât.

Supermodelul a declarat recent că şi-ar dori să devină mamă, atunci când va întâlni bărbatul potrivit. Deocamdată, cei doi nu au făcut niciun comentariu pe această temă. Skepta păstrează misterul pe contul de socializare, în timp ce Naomi postează imagini cu ea de la shootinguri.

Skepta mai are doi fraţi şi o soră şi este posibil ca bebeluşul din imaginea postată pe Instagram să fie de fapt nepotul lui.

 

 

 

 

Loading...

Citește și