Naomi Campbell aşteaptă un copil cu miliardarul rus Vladimir Doronin

Citeste tot despre: 

Supermodelul britanic Naomi Campbell şi iubitul ei, oligarhul rus Vladimir Doronin, aşteaptă un copil, informează ediţia online a Life News.

Miliardarul şi prietena sa, în vârstă de 39 de ani, au ales deja o clinică de elită din Moscova, unde "Pantera neagră" este ţinută sub observaţia medicilor, sub un nume fals, pentru a evita excesul de publicitate.

Conform sursei citate, doar câţiva apropiaţi ai cuplului cunosc acest fapt, iar Naomi încearcă, în ultima perioadă, să evite apariţiile în public. Conform unor persoane din anturajul celor doi, "Vlad şi Naomi au decis ca ea să nască într-o clinică din Moscova, dar cu medici străini".

Din câte se pare, diva are un antrenor personal din Statele Unite care se ocupă cu gimnastica pentru femeile gravide.

"Naomi nu a fost demult văzută la sala de fitness din World Class din Moscova unde mergea cu regularitate până recent", a recunoscut, sub rezerva anonimatului, un responsabil din administraţia centrului.

Oligarhul rus Vladimir Doronin, în vârstă de 47 de ani, şi Naomi Campbell s-au cunoscut la Festivalul de Cannes din 2008 şi de atunci sunt inseparabili. Oficial, Doronin nu este divorţat de actuala sa soţie Ekaterina, cu care are o fiică de 12 ani.


Loading...