Mr. Big din ”Totul despre sex”, departe de imaginea cuceritoare de altădată

carrie_big.jpg

carrie, mr big
Carrie și Mr. Big, un cuplu care a făcut multe femei să viseze
foto: captură

Timpul n-a fost foarte îngăduitor cu actorul care i-a dat viață cuceritorului Mr. Big din serialul de succes ”Totul despre sex”. Chris Noth a mai pus câteva kilograme, a albit considerabil, iar ridurile îi brăzdează fața.

Chris Noth, altfel spus cuceritorul Mr. Big din ”Totul despre sex” sau guvernatorul Peter Florrick din ”Soția perfectă”, face tot posibilul să ascundă semnele trecerii timpului, dar fără prea mult succes.

Actorul de 62 de ani a fost surprins recent pe străzile din Studio City, Los Angeles, California, de mână cu fiul său de nouă ani, Orion. Îmbrăcat lejer, într-un tricou verde praz, blugi și pantofi sport, Chris era departe de imaginea sexy din serialul de televiziune care l-a consacrat.

chris nothZoom
Chris Noth și fiul său, Orion (9 ani)
foto: Hepta

 

Cu părul complet alb la rădăcini, semn că actorul nu și-a mai împrospătat de mult vopseaua, Chris a lăsat mai degrabă impresia unui tată de meserie preocupat de rezultatele școlare ale fiului său. Orion avea, de altfel, în mână un formular de completat și părea la fel de îngândurat ca tatăl său.

Asemenea presonajului Mr. Big, Chris a amânat cât a putut de mult nunta cu femeia care i-a dăruit un copil. Actorul a cunoscut-o pe Tara Wilson (35 de ani) în 2002, a devenit tată în 2008, iar în 2009 și-a anunțat logodna. Până la nuntă au mai trecut însă trei ani, suficient cât Orion să fie perfect capabil să le aducă verighetele părinților săi, în cadrul ceremoniei restrânse de pe o plajă din Hawaii.

loading...

Citește și