Motivul pentru care George Clooney le-a dăruit prietenilor câte un milion de dolari

gettyimages-90437124_1.jpg

george clooney
George Clooney le-a dăruit prietenilor câte un milion de dolari
Foto: Getty

George Clooney este unul dintre actorii pe care banii nu i-a schimbat și l-au făcut să-și uite persoanele apropiate. Ba mai mult, actorul a fost atât de darnic, încât a dăruit prietenilor câte un milion de dolari.

Într-adevăr, George Clooney a ales 14 dintre cele mai apropiate persoane și le-a dăruit câte o valiză cu un milion de dolari. Dezvăluirea a fost făcută de Rande Gerbe, soțul fotomodelului Cindy Crrawford , care a povestit că actorul a făcut generoasa faptă în urmă cu patru ani, iar motivul a fost pe cât de simplu, pe atât de nobil: pentru a-i răsplăti că i-au fost alături atunci când nu era bogat, relatează E News!.

George Clooney a vrut să le mulțumească ritr-o modalitate memorabilă că i-au oferit ajutorul pe vremea când era sărac și a mărturisit că fără ajutorul lor, nu ar fi ajuns atât de departe.

Cei mai mulți dintre norocoșii care au primit câte un milion de dolari, sunt oameni cu venituri modeste. Cum actorul a fost și el cândva în aceeași ipostază, s-a gândit că ar fi bine să le ofere șansa de a nu mai avea grija zilei de mâine.

loading...
Loading...

Citește și