Motivul pentru care Bella Hadid nu zâmbește în poze. ”Mi-a luat mult să mă obișnuiesc”

fghgh.jpg

Fotografiile în care Bella Hadid sunt rare, iar modelul a mărturisit motivul
foto: Instagram

Bella Hadid este unul dintre cele mai cunoscute modele ale lumii. La numai 20 de ani, frumoasa brunetă defilează pe cele mai înalte podiumuri ale lumii, însă admiratorii din social media au afirmat de multe ori că aceasta pare răutăcioasă sau intimidantă. Bella a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care nu zâmbește niciodată în poze și dă impresia că ar fi arogantă.

Bella Hadid a declarat că atunci când face poze, indiferent dacă le face pentru a le publica pe rețelele ei de socializare sau pentru revistele celebre, evită să zâmbească, și asta nu pentru că ar vrea să pară= arogantă sau intimidantă, așa cum au afirmat de-a lungul timpului mulți internauți.

hepta_2940369.jpg

Zâmbetul modelului este un detaliu pe care mulți fotografi caută să-l fotografieze
foto: Instagram

”Mă simt inconfortabil, uneori, să zâmbesc în fața aparatului foto. Mi-a luat ceva timp să-mi înțeleg fața, abia anul ăsta am făcut progrese. Atunci când mă întâlnesc cu oameni și fac cunoștință pentru prima dată cu ei îmi spun sunt cu mult diferită față de cum se așteptau să fiu. Îmi spun că par intimidantă sau rea în social media, dar chiar îmi place să cunosc mulți oameni”, a declarat Bella, potrivit The Guardian.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1