Motivul incredibil pentru care familia vrea să o deconecteze pe Bobbi Kristina de la aparate

gettyimages-109039926.jpg

leolah brown bobbi kristina brown
Mătușa lui Bobbi Kristina a făcut declarații incendiare despre motivul pentru care familia vrea să o deconecteze pe nepoata ei de la aparatele care o țin în viață
foto:Getty

Mătușa fiicei lui Withney Houston îl acuză pe tutorele ei că obligă familia să o scoată de la aparatele care o țin în viață. Bobbi Kristina este în comă de cinci luni, iar Pat Houston dorește să o aducă acasă pentru că plătește prea mulți bani ca să o țină în viață.

Leolah Brown, mătușa lui Bobbi Kristina (22 de ani) a  atacat-o dur pe Pat Houston și a declarat că aceasta dorește să oblige familia să o deconecteze de la aparate pe fiica regretatei Whitney Houston. Leolah susține că zvonurile vehiculate prin presa străină, cum că Bobbi ar fi fost adusă acasă să moară, sunt complet false. Ea a publicat pe contul său personal de Facebook că nepoata ei are șanse de supraviețuire, dar că Pat Brown vrea să o deconecteze de la aparate pe Bobbi Kristina deoarece spitalizarea ei costă prea mult și pentru că dorește să pună mâna pe moștenirea lăsată de cântăreața Whitney Houston care a murit la 48 de ani, în anul 2012, relatează mirror.co.uk. Se pare că celebra cântăreața nu o putea suporta pe Pat Houston, după cum susține cumnata ei, Leolah Brown.

"Pat Houston i-a spus fratelui meu să o deconecteze de la aparate deoarece costă prea mult să o țină în viață"

ap938845939192.jpg

cissy houston bobbi kristina
Mătușa lui Bobbi Kristina a publicat un mesaj pe Facebook, în care susține că Pat Houston încearcă să o omoare pe nepoata ei pentru a pune mâna pe avere
foto:AP

 

Leolah Brown susține că Pat Houstan este hotărâtă să pună mâna pe moștenirea lăsata de Whitney Housten fiicei ei și că din acest motiv vrea să o deconecteze mai repede de la aparatele care o țin în viață. Ea i-a scris un mesaj pe Facebook în care o acuză că vrea să o omoare pe nepoata ei.

"Dacă Whitney era aici, nu aveai nici un drept la moștenire și nu aveai nici un  drept să stai lângă nepoata mea. În loc să încerci să pui mâna pe moștenirea lui Bobbi Kristina pe care i-a lăsat-o mama ei (care nu te suporta), de ce nu îți cauți și tu o slujbă? Pat Houston a avut tupeul să îi spună fratelui meu să o deconecteze de la aparate pe Bobbi, pentru că ne costă prea mult să o ținem în viață", a scris Leolah Brown pe pagina ei personală.

Se pare că Bobby Brown i-ar fi spus cumnatei lui, Pat Houston, că nu îl interesează câți bani dă atât timp cât fiica lui rămâne în viață. Whitney Houston i-a lăsat întreaga avere fiicei ei, Bobbi Kristina, iar acesta ar fi motiv de dispută pentr familia ei. În aprilie au existat zvonuri că Bobbi s-ar fi trezit din comă, însă bunica ei, Cissy Houston, a declarat că în urma comei creierul lui Bobbi Kristina a fost afectat iremediabil.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1