Morgan Freeman trece la atac. Ce a cerut avocatul său

Morgan Freeman, hartuire sexuala, se apara

Morgan Freeman contraataca, dezminte
Starul dezminte acuzaţiile de abuz sexual
Foto: Hepta

Morgan Freeman dă în judecată CNN pentru că o reporteră a postului l-a acuzat de hărţuire sexuală. Actorul de 80 de ani susţine că are probe solide împotriva campaniei de defăimare şi somează postul să retracteze toate ştirile tendenţioase despre el.

Morgan Freeman (80 de ani) a trecut la ofensivă. Avocatul său a cerut marţi printr-o scrisoare postului de televiziune CNN să retragă acuzaţiile de hărţuire sexuală care i-au fost atribuite. Însă canalul TV a refuzat acest lucru deocamdată. „Am prezentat la CNN probe obiective şi înregistrări video”, a spus Robert Schwartz, avocatul starului.

Morgan Freeman, binecunoscut pentru rolurile din „Million Dollar Baby” şi “Batman Begins” este acuzat de opt femei, colege şi jurnaliste, că făcea adesea remarci nepotrivite la adresa lor. Potrivit unor investigaţii recente, veteranul Hollywood-ului obişnuia să pipăie cu neruşinare colegele la filmări. În majoritate, nu suflau o vorbă, de teamă să nu-şi piardă locul de muncă.

„Ştiam că trebuia să nu purtăm bluze decoltate sau rochii prea strâmte, când venea el“, o povestit o victimă a actorului, care a făcut parte din echipa de producţie a filmului „Now You See Me“, în 2012. Ea s-a plâns că acesta ar fi atins-o în părţile intime.

O alta a spus că Freeman a încercat să-i ridice fusta şi a întrebat-o dacă poartă lenjerie intimă. Unei femei, care era însărcinată în şase luni, i-a zis: “Aş fi vrut să ţi-o fac eu” şi “Acum eşti coaptă”.

Morgan Freeman a fost însurat cu Jeanette Adair Bradshaw, între 1967-1979, şi Myrna Colley-Lee, între 1984-2010. Are 4 copii, dintre care 2 din relaţii în afara căsătoriilor, şi o avere de 200 de milioane de dolari.

Loading...