Monica Bellucci dă tonul în modă cu o coafură care va face furori în 2020

monica-bellucci0.jpg

monica bellucci cu parul scurt
Monica Bellucci, cu un look nou la Săptămâna modei de la Paris
foto: Profimedia

Monica Bellucci a încheiat anul cu două premiere - a urcat prima oară pe o scenă de teatru, la Paris, cu o piesă-lectură din Maria Callas, și a adoptat o coafură tinerească, modernă, care face deja furori la începutul lui 2020.

La 55 de ani, Monica Bellucci încă întoarce priviri pe stradă, așa cum făcea în rolul senzualei Malena, din filmul cu același nume, regizat de Giuseppe Tornatore, în urmă cu 20 de ani. Mai mult, smulge exclamații admirative de la, poate, cel mai exigent public din lume când vine vorba despre stil, publicul feminin parizian.

La începutul lunii decembrie 2019, Monica Bellucci a interpretat rolul sopranei Maria Callas, într-un spectacol-lectură pe scena unui teatru de pe Champs Elysées din Paris. A fost o premieră absolută pentru actrița care nu mai evoluase până atunci pe scena unui teatru. A fost răsplătită cu entuziasm și a primit aplauze nu doar pentru interpretarea sensibilă, ci și pentru felul în care își poartă vârsta, cu o grație senzuală demnă de o divă veritabilă.

monica-bellucci.png

monica bellucci in rolul mariei callas
Monica Bellucci, în rolul sopranei Maria Callas
foto: arhivă personală/Instagram

 

Monica Bellucci, fermecătoare cu părul scurt

La scurt timp după această experiență, Bellucci și-a schimbat radical coafura, renunțând la părul lung, care devenise semnătura ei de stil, și adoptând un stil tineresc, în mare vogă acum. Actrița a fost fotografiată la show-ul lui Alexandre Vauthier, în cadrul Săptămânei modei de la Paris, cu părul tuns scurt, într-o aparentă dezordine, cu bretonul suficient de lung cât să-i ascundă privirea.

monica-bellucci.jpg

monica bellucci cu parul scurt
Monica Bellucci, la show-ul Alexandre Vauthier de la Paris
foto: Profimedia

 

Îmbrăcată în negru, cu pantaloni drepți, taior cambrat cu revere lucioase și o cămașă din mătase neagră cu guler tunică, actrița a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că nu e nevoie să te dezbraci ca să fii sexy.

Citește și:

Monica Bellucci, decolteu amețitor la Cannes! Ce bine arată actrița de 54 de ani

Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Vincent Cassel şi a Monicăi Bellucci! Deva abia a împlinit 14 ani

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1