Modelul Gigi Hadid a născut o fetiță! «Deja ne-a schimbat lumea»

gigi-hadid.jpg

gigi hadid gravida
Gigi Hadid a născut o fetiță, primul său copil și al iubitului ei, Zayn Malik
foto: arhivă personală

Fotomodelul Gigi Hadid a născut o fetiță weekendul trecut. Modelul de 25 de ani și iubitul său, cântărețul Zayn Malik, sunt în al nouălea cer de fericire. Cei doi au împărtășit primele imagini cu noul membru al familiei, însă au păstrat discreția. Nu i-au arătat chipul micuței, însă au transmis emoție prin pozele lo în care apar fetița și tăticul.

Gigi a devenit mămică la 25 de ani. Modelul de la Victoria's Secret a ținut secretă cea mai mare perioadă a sarcinii și doar în ultimele două luni a fost mai deschisă pe acest subiect și chiar a împărtășit câteva momente și fotografii cu burtica

gigi-hadid-insarcinata.jpg

gigi hadid insarcinata
Gigi Hadid a făcut o serie de fotografii în timpul sarcinii
foto: arhivă personală

 

La câteva zile de la nașterea micuței lor, atât Gigi, cât și fericitul tătic, Zayn, au publicat câte o imagine alb-negru prin care au anunțat venirea pe lume a celui mai important membru al familiei. 

"Sunt îndrăgostită"

fetita-gigi-hadid.jpg

fetita lui ggi hadid
Imaginea prin care Gigi a anunțat că a născut o fetiță
foto: arhivă personală

"Fetița noastră a venit pe lume weekendul acesta și deja ne-a schimbat lumea. Sunt îndrăgostită", a menționat frumoasa blondă. Nici tăticul nu s-a lăsat mai prejos și a demonstrat în cuvinte și imagini că deja are o relație indestructibilă cu fiica sa. 

zayn-malik-fetita.jpg

zayn malik si fetita lui
Zayn s-a declarat extrem de emoționat de venirea pe lume a fiicei lui
foto: arhivă personală

"Fetița noastră sănătoasă și frumoasă este aici. Ar fi imposibil să pun în vorbe ceea ce trăiesc acum. Dragostea pe care o simt pentru acest omuleț depășește puterea mea de înțelegere. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru că e a mea și, de asemenea, recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună."

gigi-hadid-zayn-malik.jpg

gigi hadid zayn malik
Gigi Hadid și Zayn Malik au avut o relație tumultoasă, însă ultimul an a fost magic pentru ei. Acum, cei doi tineri sunt părinți
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1