Miss Bumbum luptă împotriva hărţuirii sexuale în pielea goală

erika_canela.jpg

erika canela
O câștigătoare Miss Bum Bum a pozat goală pentru a transmite un mesaj
Foto: Instagram

Erika Canela este o câștigătoare a competiției Miss BumBum, un concurs în care femeile cu cele mai voluptoase forme ale corpului se „luptă” pentru a câștiga titlul suprem: femeia cu cel mai impunător posterior. Erika a fost prima femeie de culoare care a câștigat competiția.

Recent, bomba sexy a avut curajul de a vorbi deschis despre consecințele câștigării concursului, care n-au fost tocmai cum s-ar fi așteptat. Erika a mărturisit că a fost hărțuită din cauza premiului obținut, dar și a culorii pielii.

erika_1.jpg

erika canela
Erika Canela este prima femeie de culoare care a câștigat concursul Miss Bum Bum
Foto: Splash News

Ca răspuns la aceste critici, ea a pozat complet dezbrăcată, coperindu-și doar sfârcurile și buzele în semn simbolic față de tăcerea tuturor femeilor care sunt adesea discriminate și hărțuite: „Trebuie să fim unite și puternice. Am fost hărțuită în calitate de Miss BumBum, dar și datorită corpului meu și a culorii pielii.”

erika_2.jpg

erika canela
Erika a mărturisit că este deseori hărțuită din cauza culorii pielii
Foto: Splash News

Fotomodelul a recunoscut că formele sale voluptoase atrag mereu atenția pe stradă și este deranjată de reacțiile total lipsite de respect ale bărbaților. Ea îndeamnă toate femeile care se confruntă cu astfel de probleme să nu păstreze tăcerea și să se exprime liber.

erika_3.jpg

erika canela
„Trebuie să fim unite și puternice"
Foto: Splash News
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1