«Misiune Imposibilă», cel mai tare film, cele mai tari cascadorii

15_foto1-6col-200.jpg

Scenă din film în care personajul interpretat de Tom Cruise sare din elicopter
fotografii: Guliver/ Splashnews

A dat lovitura! Noul film al actorului Tom Cruise se anunţă a fi cel mai de succes al anului 2018. La numai câteva zile de la lansare, “Mission: Impossible- Fallout” a avut încasări de 61,5 milioane $.

Actorul Tom Cruise (56 de ani) chiar este regele Hollywoodului anul acesta. Noul lui film “Mission: Impossible -Fallout” se bucură de mare succes în întreaga lume. De altfel, seria “Mission: Impossible”, lansată în 1996, care a ajuns la al şaselea film, i-a adus starului mare parte din averea sa care se ridică azi la 570 de milioane $. Noul film din serie are deja încasări record faţă de celelalte.

A turnat singur scene periculoase

Spre comparaţie, pelicula precedentă,  “Mission: Impossible-Rogue Nation”, din 2015, a avut încasări de 55.5 milioane $ în acelaşi număr de zile de la lansare. Actualul film, la care Cruise este şi producător, a atras atenţia publicului mai ales prin faptul că starul şi-a făcut singur cascadoriile. Spectatorii sunt ţinuţi cu sufletul la gură când văd unele scene, cum ar fi cea în care actorul se urcă pe aripa unui avion care decolează şi rămâne suspendat în aer. Asta pentru că ştiu că, într-adevăr, Tom a făcut acest lucru. Nu e nici un trucaj. Tot în film, actorul şi-a pus viaţa în pericol alergând pe clădiri. Chiar şi după ce s-a rănit a continuat să-şi turneze singur scenele periculoase. Tom şi-a rupt glezna în timpul unei cascadorii efectuate pe o clădire din Londra, anul trecut, în august. Starul a încercat să sară de pe o schelă pe acoperişul unui imobil. Însă nu şi-a luat destul avânt şi s-a lovit de zid. Tom Cruise a realizat şi un salt de la peste 7.000 de metri înălţime cu paraşuta. Este primul actor care a reuşit acest lucru. Asta face ca “Mission: Impossible -Fallout” să aibă toate şasele a deveni cel mai de succes film din serie. 

 

Click! spune

Seria “Mission: Impossible” a adus încasări de 2,9 miliarde de dolari. Bugetul total s-a ridicat  la 828 de milioane de dolari. Înainte de lansarea noului film, “Mission: Impossible- Fallout”, cel mai de succes film din serie a fost Mission Imposible-Ghost Protocle, din 2011, cu încasări de 694,7 milioane de dolari.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1