Miranda Kerr, rochie de mireasă inedită la nunta cu fondatorul Snapchat

miranda_kerr.jpg

miranda kerr
Miranda Kerr a strălucit în rochia de mireasă inedită pe care a purtat-o la nuntă
Foto: Getty

Nu a fost o ceremonie fastuoasă, cu sute de invitați, dar Miranda Kerr a avut parte de nunta pe care a visat-o. Fotomodelul a spus „Da” în fața altarului și și-a legat destinul de al fondatorului Snapchat. Rochia ei de mireasă a atras însă toate privirile.

Cu toate că la nuntă au fost doar 45 de invitați, iar ceremonia a fost una discretă, Miranda Kerr (34 de ani) a fost în culmea fericirii pe 16 iulie, când a devenit oficial soția lui Evan Spiegel, fondatorul rețelei de socializare Snapchat.

miranda_kerr_1.jpg

miranda kerr
Miranda Kerr s-a căsătorit cu fondatorul Snapchat
Foto: Instagram

Conform Daily Mail, Miranda a fost în centrul atenției, așa cum de altfel era de așteptat, mireasa fiind cea înspre care au fost îndreptate toate privirile. A purtat o rochie superbă. Creată special pentru ea de brandul Dior, sub egida noului director artistic, Maria Grazia Chiuri.

„Ca să fiu sinceră, nici nu puteam să-mi imaginez o rochie mai frumoasă de atât”, a declarat Miranda pentru revista Vogue. Impresionanta ținută vestimentară a fost inspirată din modelul de rochie de mireasă pe care a purtat-o Grace Kelly în 1956, atunci când s-a căsătorit cu Prințul Rainier de Monaco, precizează sursa citată.

miranda_kerr_3.jpg

miranda kerr
Mirii au avut parte de o nuntă restrânsă
Foto: Instagram

„M-am distrat cu moda și obișnuiam să fiu destul de sălbatică, liberă și boemă. Dar în această perioadă a vieții mele, stilul meu a trebuit să facă un pas în spate. Cele mai mari surse de inspirație ale mele au fost întotdeauna Grace, Audrey Hepburn și bunica mea, care la 80 de ani este foarte chic: niște pantaloni drăguți, o bluză albă, o eșarfă, niște mici tocuri”, a mai adăugat Miranda Kerr.

miranda_kerr_2.jpg

miranda kerr
"nici nu puteam să-mi imaginez o rochie mai frumoasă de atât"
Foto: Instagram

Mirii au avut o zi de nuntă atipică, dar care le-a umplut inimile de fericire. Miranda și Evan și-au început ziua cu o ședință de yoga, iar apoi, programul cu festivitatea nunții s-a prelungit până noaptea târziu, când s-a încheiat cu un concurs de karaoke.

Loading...

Citește și