E miliardară la 22 de ani, dar nu are noroc în dragoste! Kylie Jenner s-a despărţit de iubit

Kylie Jenner, Travis Scott

Kylie Jenner ;i Travis Scott vor rămâne prieteni de dragul micuţei Stormi
Kylie Jenner ;i Travis Scott, împreună cu fetiţa lor, în vremurile bune
Foto: GuliverGetty Images

Devenită miliardară pe propriile puteri, la numai 22 de ani, Kylie Jenner nu are însă noroc în dragoste. Ea s-a despărţit recent de rapperul Travis Scott după doi ani de relație.

Miliardara, de 22 de ani, Kylie Jenner, are noroc la bani, dar nu are noroc în dragoste. Ea s-a despărţit de iubitul său, Travis Scott, de 28 de ani, în urmă cu câteva săptămâni, după o lungă perioadă de certuri. Cei doi au un copil împreună, o fetiţă, numită Stormi, în vârstă de 1 an şi 10 luni.. Kylie, sora vitregă a lui Kim Kardashian, a devenit în acest an cea mai tânără miliardară din topul Forbes. Ea s-a cuplat cu Travis în 2017, la Festivalul Coachella şi în câteva săptămâni a rămas însărcinată. Ultima oară, cei doi au fost văzuţi împreună la 27 august la premiera documentarului “Travis Scott: Look Mom I Can Fly”, care prezintă viaţa personală şi profesională a rapperului. De atunci relaţia lor s-a răcit. Apropiaţii spun însă că povestea lor de iubire nu s-a încheiat complet, că ar fi luat doar o pauză.

Cum arată Kylie Jenner fără machiaj! A fost greu de recunoscut pe stradă

Sărbătoare în familia Kardashian! Kylie Jenner va deveni mamă la doar 20 de ani

Vor păstra custodia comună pentru copil

Kylie Jenner şi Travis Scott au decis să crească împreună pe fetiţa lor, de aceea vor păstra o relaţie amicală. Ei nu au anunţat oficial că s-au despărţit. Doar au luat o pauză în relaţia lor. Stau în case separate, dar sunt permanent în contact de dragul fetiţei lor. Travis stă în casa lui din Beverly Hills, iar Kylie îi permite să o vadă pe Stormi. Travis Scott nu a însoţit-o pe Kylie Jenner la nunta lui Justin Bieber, care a avut loc în Carolina de Sud, care a avut loc luni. Nu se ştie sigur dacă cei doi vor relua relaţia ca înainte vreodată. Deocamdată, rapperul şi-a luat din lucrurile pe care le avea în casa iubitei. Miliardara, de 22 de ani, Kylie Jenner, nu are noroc în dragoste.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1