Miley Cyrus a pozat provocator pentru Elton John! A fost dezmăț în culisele Grammy

miley_c.jpg

miley cyrus
Miley Cyrus s-a făcut iar fată "rea"
Foto: Instagram

Miley Cyrus (25 de ani) s-a făcut din nou fată „rea”. Tânăra cântăreață a pozat provocator pentru vârstnicul Elton John (70 de ani) în culisele Galei Premiilor Grammy. Cântăreața a publicat imaginile „picante” pe contul său de Instagram, unde i-a surprins pe admiratorii săi virtuali.

Miley Cyrus are din nou părul lung și se simte mai sexy ca niciodată. Lipsită de inhibiții și mereu dornică de dezmăț, cântăreața și-a dat frâu liber senzualității și l-a pus pe legendarul Elton John să o pozeze în ipostaze provocatoare.

miley_1.jpg

miley cyrus
Miley Cyrus și-a făcut de cap în culisele Galei Premiilor Grammy
Foto: Instagram

După cum scrie The Sun, totul s-a petrecut în culisele Galei Premiilor Grammy, la care Miley și Elton John au cântat împreună pe scenă, într-un duet memorabil.

miley_2.jpg

miley cyrus
Miley l-a pus pe Elton John să o pozeze în ipostaze provocatoare
Foto: Instagram

Îmbrăcată cu o ținută argintie, foarte strălucitoare, cu pantaloni extrem de scurți care i-au dezvelit o bună parte din fese, iar în combinație cu cizmele înalte până la genunchi, cântăreața a stârnit imaginația prietenilor săi virtuali.

miley_4.jpg

miley cyrus
Miley Cyrus are din nou părul lung și se simte mai sexy ca niciodată
Foto: Instagram

Prezența cântărețului în backstage a fost semnalată chiar de Miley, care l-a etichetat în fotografiile de pe Instagram. A primit peste un milion de like-uri din partea urmăritorilor.

miley_5.jpg

miley cyrus
Miley a stârnit din nou imaginația fanilor de pe Instagram
Foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • Miley Cyrus Liam Hemsworth

    Au dat naştere la speculaţii că s-au căsătorit după ce au fost văzuţi purtând verighete pe inelare, recent, în timpul unei călătorii în Gergia, SUA. Şi iată că revista „NW magazine” a confirmat că Miley Cyrus s-a măritat în secret cu Liam Hemsworth.

  • Miley Cyrus, Grammy

    Miley Cyrus este una dintre vedetele internaționale cu cele mai mari transformări. A trecut de la copila din rolul Hannah Montana, la adolescenta rebelă, la tânăra teribilistă, iar acum s-a redescoperit și a lăsat în urmă momentele pentru care mulți au blamat-o. Este mult mai relaxată și mai cuminte, iar asta este pe placul fanilor ei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1