Mick Jagger a lăsat balerina pentru un model de 26 de ani

15-ghgfjhgjh898p.jpg

Masha Rudenko (dreapta)
Solistul trupei Rolling Stones, de 72 de ani, are o relaţie cu rusoaica Masha Rudenko

Mick Jagger iubeşte la 72 de ani mai ceva ca un adolescent. Cântăreţul i-a dat papucii balerinei Melanie Hamrick, de 28 de ani, ca să se cupleze cu un fotomodel rus, de doar 26 de ani.

Frumoasa Masha Rudenko l-a cucerit pe legendarul Mick Jagger cu pictoriale extrem de incendiare în pielea goală. Rusoaica, în vârstă de doar 26 de ani, i l-a suflat balerinei Melanie Hamrick, care forma un cuplu cu celebrul interpret din februarie 2014. Potrivit unei surse citate de RadarOnline, vocalistul trupei Rolling Stones, în vârstă de 72 de ani, s-ar fi cuplat cu focoasa brunetă cu câteva săptămâni înainte ca fosta lui iubită, stilista L’Wren Scott, să se sinucidă (n.r. - a fost găsită spânzurată de clanţa uşii în ziua de 17 martie 2014, la numai 49 de ani). De atunci, Jagger ar fi jucat la două porţi până recent, când idila lui cu Masha a fost dată în vileag de un prieten apropiat, potrivit revistei americane „National Enquirer”. „Mick e îndrăgostit din nou. E înnebunit după Masha”, a relatat un coleg de trupă. Deşi i-ar putea fi bunic, Mick Jagger e topit după Masha Rudenko şi nu se sfiieşte să-şi arate dragostea în public prin gesturi tandre.

Click! spune

Mick Jagger a fost căsătorit cu Bianca De Macias, între 1971-1977, şi cu fotomodelul Jerry Hall, între 1990-1999, dar nu a mai recunoscut cea de-a doua cununie, pe motiv că a fost o ceremonie hindusă. Starul, cu o avere de 360 milioane de dolari, are şapte copii - cu patru femei - şi cinci nepoţi. Se zvoneşte că stilista de renume L’Wren Scott, care a fost iubita lui din 2001, şi-a pus capăt zilelor pentru că solistul o neglija.

Loading...