Michael Jackson, supărat că nu a fost îngropat cu Marilyn Monroe

CLIIMA20091029_0223_1.jpg

Michael Jackson, bogat şi pe lumea cealaltă
Citeste tot despre: 

Un medium, star al unui show de televizione din Marea Britanie, susţine că a luat legătura cu defunctul rege al pop-ului, care i-a mărturisit că ar fi vrut să fie îngropat alături de faimosul sex-simbol al secolului 20.

Derek Acorah s-a lăsat pătruns de spiritul lui Michael şi le-a vorbit fanilor săi despre viaţa ca stafie. Printre altele, s-a arătat foarte deranjat că nu a fost în mormântat alăruri de celebrul star cinematografic Marilyn Monroe.

"Aş fi vrut să mă odihnesc alături de ea. Presupun că nu mai are importanţă acum", a afirmat Derek, în locul megastarului.

În cadrul şedinţei de spiritism, mediumul a adunat câţiva fani ai cântăreţului în jurul unei mese şi le-a spus că este primordial pentru el să simtă dragostea lor în continuare.

Într-un final, gazda show-ului a mai dezvăluit că Michael Jackson nu s-a obişnuit complet vieţii de apoi. "De-abia acum am început să mă adaptez vieţii mele spirituale".

"M-am uitat în ochii lui Derek şi l-am văzut pe Michael", a povestit emoţionat unul dintre fanii adunaţi în jurul mesei.

Mai citeşte:

Michael a câştigat 90 milioane $ după moarte!
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1