Michael Jackson, scheletele din dulap

michael-jackson-abgettyimages-53062627-768x602.jpg

michael jackson casa dovezi
Fotografiile din locuinţa Megastarului sunt un mix de violenţă şi sexualitate bizară până la devianţe
foto: Getty Images

Departe de-a fi Neverlandul din poveştile pentru copii, casa Regelui ascunde dovezi tulburătoare ale fanteziilor deviante pe care le trăia în secret. Un „prădător“ acuzat pe merit de pedofilie sau un ciudat, nevinovat în faţa legii?

În 2005, Michael era achitat de 14 capete de acuzare privind abuzurile sexuale ale minorilor, dar imaginea sa n-a mai fost niciodată la fel, nici după moarte. Din contră, şi parcă menit să işte scandal chiar la aniversarea starului, scenarii sexuale şi mai sinis­tre şi-au găsit temei după ce un raport al poliţiei a „căzut“ în mâinile presei, cu lista de probe găsite la percheziţionarea Neverlandului, în 2003.

Vorbim de o colecţie stufoasă de publicaţii pornografice, ilustrând perversiuni sexuale, acte violente şi sado-masochiste, având ca „ac­tori“ copii şi adulţi dezbrăcaţi, care au convins tabăra acuzării, reprezentată pe-atunci şi de avocatul Ron Zonen, să speculeze că Micha­el Jackson era un „prădător dependent de sex şi de droguri“. Iar colecţia de manechine găsită în spatele uşilor încuiate cu lacăt ale unui du­lap secret din dormitorul starului, plus zeci de păpuşi şi figurine, „poze cu adolescenţi nud, din secolul 19“, „imagini dezgustătoare despre tortu­ra animală şi a copiilor“, conform unui detectiv particular, par să-l bage şi mai mult în pământ pe Rege. Speculaţii cel puţin parţial înlăturate chiar de Poliţia din Santa Barbara, care s-a ocu­pat de cazul MJ. „Unele documente sunt copii ale rapoartelor Biroului (de Investigaţie), la fel şi unele fotografii, care reprezintă probe ridicate de poliţişti, însă există şi informaţii şi poze din casele altor oameni, care par a fi luate de pe internet sau prin surse necunoscute (…)“, citim în declaraţia purtătorului de cuvânt, în publicaţia Billboard.

Citește pe www.okmagazine.ro restul acestui articol!

Loading...

Citește și