Michael Jackson era într-o stare foarte proastă de sănătate

Citeste tot despre: 

Cântăreţul se afla într-o stare de sănătate foarte proastă în perioada premergătoare decesului său, survenit ca urmare a unei doze letale de anestezic.

Potrivit unui nou raport al medicilor legişti Michael suferea de osteoartrită, o afecţiune osoasă ale cărei urme puteau fi văyute pe coloana vertebrală şi degetele lui Michael.

Inima "Regelui pop" era puternică, însă plămânii săi erau inflamaţi. Deşi presa a relatat despre dependenţa de medicamente a lui Michael, medicii nu au descoperit în stomacul său urme evidente de pastile, droguri sau alcool.

Cântăreţul avea tatuaje negre pe sprâncene şi pe frunte, poate pentru a acoperi cicatricele cu care s-a ales în urma incidentului nefericit din timpul filmărilor pentru reclama Pepsi, când o scânteie i-a aprins părul. Un păr ce începea să se rărească, Michael urmând să chelească.

Raportul conţine şi o dezvăluire ce ar putea pune capăt speculaţiilor privind infertilitatea vedetei, autopsia arătând că Michael nu era impotent şi că organismul său putea produce spermă.


Loading...