Michael Douglas: "Tata a uitat cum mă cheamă"

15-vedete-foto3-85-60-gettyimages-1064332832.jpg

Kirk Douglas împlineşte 102 ani peste 5 zile

Legendarul actor Kirk Douglas, cunoscut mai ales datorită rolului din filmul “Spartacus”, împlineşte 102 ani la 9 decembrie. El a cunoscut numeroase persoane pe parcursul lungii sale vieţi şi a uitat, în majoritate, numele acestora.

Din păcate, din cauza vârstei înaintate, a uitat şi numele propriului fiu, Michael Douglas (74 de ani). Fiindcă bătrânul nu-şi poate aminti nici un număr de telefon, actorul cunoscut pentru rolul din filmul “Instinct primar” i-a dăruit tatălui un celular special. Dacă Kirk apasă pe o tastă, telefonul sună automat la fiul lui sau la soţia acestuia, Catherine Zeta-Jones (49 de ani). De-a lungul carierei sale prodigioase, Kirk Douglas a apărut în peste 90 de filme şi are o avere de 60 milioane de dolari. A fost însurat din 1943 până în 1954 cu Diana Dill, care i-a dăruit doi fii, Michael şi Joel (71 de ani). Din 1954, este însurat cu Anne Buydens (99 de ani).

 

Loading...

Citește și

  • Kirk Dougkas (101 ani) şi soţia acestuia, actriţa Anna Buydens (99 de ani) sunt de nedespărţit de mai bine de 64 de ani. În ciuda faptului că relaţia lor a trecut prin perioade bune şi mai puţin bune, cei doi actori cu siguranţă au găsit secretul unei căsnicii împlinite. Poate că micile plimbări în aer liber sau discuţiile mărunte contibuie la menţinerea legăturii, căci zilele trecute cei doi au fost surprinşi plimbându-se pe străzile din imensul Beverly Hills.

  • A ajuns la venerabila vârstă de 101 de ani, însă se simte minunat. Nu ne-o spune tocmai el, căci s-a restras de mult din lumina reflectoarelor, ci fiul său, marele actor Michael Douglas.