Michael Buble e decis să se retragă din muzică. Boala fiului l-a făcut să vadă viața altfel

noah.jpg

Michael Buble se retrage din muzică
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Veste tristă atât pentru fanii lui Michael Buble, cât și pentru artist. Acesta a dat indicii că albumul pe care urmează să-l lanseze luna viitoare ar fi ultimul din carieră, pe care este gata să o lase în spate și să se axeze pe viața de familie, mai ales după spaima trasă în 2016, când fiul său, Noah, a fost diagnosticat cu cancer.

Michael Buble a aflat vestea teribilă că fiul lui suferă de cancer, iar din acel moment, viața lui s-a schimbat. Deși micuțul a ieșit învingător în lupta cu teribila boală, frica de a-l pierde pe băiețelul său l-a determinat pe solist să ia măsuri drastice în ceea ce privește cariera .

Potrivit mirror.co.uk, el a declarat faptul că nu vrea să mai apară în lumea mondenă sau pe scena muzicală. Mai mult, a întrerupt orice expunere a vieții private pe rețelele sociale.

„Am vrut să mor atunci când am auzit că Noah este bolnav”, a declarat Michael Buble, potrivit sursei citate anterior. „Nu mă mai ține stomacul pentru faimă, de narcisismul de celebritate. Acesta este ultimul meu interviu. Mă retrag”, a spus cântărețul.

Cu toate acestea, ultimul album al lui Michael Buble, intitulat „Love” va fi lansat pe 16 noiembrie, înregistrarea lui fiind deja finalizată.

Loading...
 
 

Citește și

  • michael buble nevasta luisana insarcinata eveniment

    Michael Buble (42 de ani) şi soţia sa au devenit părinţi pentru a treia oară. Luisana Lopilato (31 de ani) a născut o fetiţă pe care au botezat-o Vida Amber Betty. Micuţa poartă numele celor două bunici.

  • Michael Bublé va deveni în curând tătic pentru a treia oară. După ce a trecut prin momente cumplite în momentul în care unul dintre cei doi fii ai lui a fost diagnosticat cu cancer, cântărețul are din nou motive să zâmbească! Soția lui, Luisana Lopilato, este însărcinată și va aduce pe lume încă un partener de joacă pentru cei doi frățiori.