Mesajul surprinzător trimis de Kim Kardashian fostului soț, în ziua în care rapperul a împlinit 44 de ani

Kim Kardashian Kanye West

Sunt căsătoriți din 2014
Kim Kardashian și Kanye West împreună cu copiii
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Cântărețul Kanye West a împlinit 44 de ani în ziua de 8 iunie și Kim Kardashian i-a transmis un mesaj surprinzător. Asta deși ea a fost cea care a dat divorț de el.

Cântărețul Kanye West a împlinit 44 de ani în ziua de 8 iunie și Kim Kardashian (40 de ani) i-a transmis un mesaj surprinzător, cu această ocazie. Vedeta americană de televiziune l-a felicitat pe fostul soț, deși sunt în divorț. Ba mai mult, aceasta i-a scris că îl va iubi întreaga viață, după 7 ani de căsnicie, încheiați nu demult. Kim a mai postat pe o rețea socială fotografii ale Kanye de când era copil, de când erau împreună și o poză în care apar împreună cu cei patru copii ai lor.

Kim Kardashian, într-o ţinută periculos de sexy! Cum a fost surprinsă în plină stradă

Kim Kardashian contraatacă! Cum s-a pozat după zvonurile că soțul o înșală cu un bărbat

Admiratorii speră să se împace

Admiratorii au pus comentarii lângă poze prin care și-au manifestat speranța că cei doi se vor împăca. Sora mai mică a lui Kim, Khloe Kardashian, l-a felicitat de asemenea pe rapperul Kanye West de ziua sa. Kim Kardashian și Kanye West au patru copii, North, în vârstă de şapte ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de doi ani, şi Psalm, de un an, care stau cu mama lor, în Los Angeles, California, pe coasta de vest a Americii. Kanye stă la ferma lui din statul Wyoming, unde se ocupă de muzică. Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit în anul 2014. Apropiații spun că Kim a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și salva căsnicia. Cântărețul Kanye West a împlinit 44 de ani în ziua de 8 iunie și Kim Kardashian i-a transmis un mesaj surprinzător.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1