Mesajul lui Justin Timberlake, după ce a fost surprins într-o ipostază intimă cu o femeie: „Am arătat o lipsă de judecată”

gettyimages-645797228.jpg

Cum se apără Justin Timberlake, după ce a fost surprins în ipostaze intime cu o colegă de scenă
Foto: Getty

Cântărețul și actorul american Justin Timberlake, care a fost surprins ținându-se de mână într-un bar cu actrița Alisha Wainwright, și-a cerut scuze soției, Jessica Biel, pentru incident, a dat vina pe consumul excesiv de alcool și a explicat că nu a avut o relație sexuală cu acea femeie.

Justin Timberlake şi frumoasa actriţă Jessica Biel au devenit soţ şi soţie în anul 2012, după cinci ani de relaţie. Ei formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, iar carismaticul cântăreţ a renunţat la multe dintre obiceiurile sale de când a devenit soţ şi tătic. Cel mai important dintre toate, el a lăsat în urmă reputaţia de Don Juan şi s-a dedicat familiei sale. Muzica a căzut pe planul secund, iar Justin s-a axat asupra carierei în domeniul cinematografiei.

Cinematografia sau, mai bine spus, atracţia manifestată pentru colega sa de platou şi atunci când camerele de filmat nu sunt pornite, pare să îi fi adus probleme lui Justin de această dată. Cântăreţul a fost surprins de fotoreporterii publicaţiei britanice The Sun alături de colega sa în ipostaze care indică mai mult decât colegialitate. După o zi lungă de filmări, protagoniştii peliculei Palmer au ieşit în oraş, la un pahar de vorbă,  prilej cu care Justin, încurajat de băuturile bahice s-a apropiat de colega sa, Alisha Wainwright, în vârstă de 30 de ani.

Actorul a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a explicat ce s-a întâmplat cu exactitate.

„Stau cât se poate de departe de bârfe, dar pentru familia mea, simt că este important să vorbesc despre aceste zvonuri care îi rănesc pe oamenii pe care îi iubesc. În urmă cu câteva săptămâni am arătat o lipsă de judecată – dar să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea. Am băut mult prea mult și îmi regret comportamentul. Ar fi trebuit să știu mai bine. Acesta nu este exemplul pe care vreau să i-l dau fiului meu. Îi cer scuze uimitoarei mele soții și familiei mele pentru că i-am pus în această situație rușinoasă, și mă concentrez acum să fiu cel mai bun soț și tată. Sunt extrem de mândru să lucrez la Palmer. Aștept cu nerăbdare să continuu filmările la acest film și nerăbdător ca oamenii să îl vadă”, a scris Justin Timberlake pe Instagram.

Timberlake și Jessica Biel s-au căsătorit în anul 2012, în cadrul unei ceremonii romantice în Italia, după o relație de cinci ani. Cei doi au împreună un fiu, Silas, în vârstă de 4 ani.
 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1