Mesajul ascuns pe care l-a lăsat Edith Gonzalez pe Instagram, cu câteva zile înainte să moară!

edith-gonzales.jpg

Edith Gonzales
Edith Gonzales s-a stins din viață la 54 de ani
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Vestea morții renumitei actrițe Edith Gonzalez a surprins pe toată lumea! Asta mai ales pentru că, deși a fost sinceră cu privire la boala ei, nimeni nu știa cât de gravă e situația. Superba „Salome” era mereu cu zâmbetul pe buze și părea foarte activă și fericită.

Nimeni nu se aștepta ca Edith Gonzalez să se stingă din viață atât de repede, la doar 54 de ani. Îndrăgita actriță spunea la sfârșitul lunii aprilie că zvonurile despre problemele ei de sănătate sunt nefondate și ruga presa să nu mai scrie despre asta, potrivit Telemundo.

Ea susținea că ține cancerul ovarian sunt sub control și că fanii ei nu au de ce să își facă griji: „Nu mai faceți asta! Îmi sperie familia! Nu țin niciun secret. Mă tratez, pentru ca boala să nu revină”. Cu toate acestea, în urmă cu doar câteva zile, Edith Gonzalez a făcut o postare pe Instagram, care acum pare un mesaj ascuns pentru toți cei care au iubit-o, dar care nu știau că urma să moară. Actrița mexicană a postat un fragment scurt dintr-un scurt-metraj al regizorului Guillermo Arriaga.

Edith Gonzalez a ținut ascunsă gravitatea bolii

 

„O reîntoarcere care ar fi trebuit făcută poate cu ani buni în urmă”, a scris Edith Gonzalez pe Instagram. În videoclip apar doi bărbați care stau într-un cimitir, pe portbagajul unei mașini și beau. La un moment dat, în cadru apare Edith Gonzalez îmbrăcată într-o rochie neagră, care îi salută, le zâmbește și le spune „bună seara”. 

„Cine este femeia aia?”, întreabă unul din ei. 

„Este femeia care a murit, din rândul J. Au îngropat-o recent”, a răspuns celălalt. Cadrul continuă cu Edith Gonzalez plimbându-se printre morminte, în timp ce cei doi bărbați râd și fac glume despre viață și moarte. Aceasta a fost penultima postare făcută de Edith Gonzalez pe Instagram.

Loading...

Citește și

  • Edith Gonzalez și-a petrecut ultimele momente din viață gândindu-se la fiica ei de doar 14 ani, presimțind parcă faptul că, în curând, copila va rămâne fără mamă. Actrița i-a scris fetiței ei o scrisoare emoționantă, în care a vorbit despre iubirea ce i-o poartă, dezvăluindu-i, de asemenea, că este extrem de mândră de modul în care aceasta a crescut și de persoana care a devenit.

  • edith gonzales

    Actrița Edith Gonzalez a murit joi, 13 iunie, la doar 54 de ani, în urma unei boli necruțătoare, cancerul ovarian. Pentru orice jurnalist, această veste tristă se transformă, vrând-nevrând, în știre. Pentru mine a devenit una dintre cele mai triste povești, căci am avut onoarea și bucuria să o cunosc și să mă las fermecat de delicata Salome. Se întâmpla în 2007, chiar la București.