Meniu de cinci stele pentru vedetele de la Globurile de Aur 2017

meniu.jpg

meniu globurile de aur
Salata, primul fel din meniu
Foto: Getty

Startul galelor care premiază excelența în materie de televiziune și cinematografie este dat de Globurile de Aur. Ceremonia din acest an are loc în noaptea de duminică spre luni, 8 spre 9 ianuarie, și se anunță plină de momente magice și amuzante.

Emoțiile sunt maxime pentru nominalizați, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri, atât în ceea ce privește look-urile vedetelor, care trebuie să fie la înălțime, cât și cele legate de organizare.

Pentru că la această gală participă numai persoane publice de tipul A, adică cele mai cele dintre ele, și meniul care li se pune în față trebuie să fie adaptat și celor mai mari pretenții. Așa se face că, pentru Globurile de Aur 2017, chef Alberico Nunziata de la The Beverly Hilton a pregătit câteva feluri de mâncare în care se regăsesc influențe italiene și americane.

globurile_de_aur.jpg

globurile de aur
Globurile de Aur 2017
Foto: Getty

Pentru desert, este a șaptea oară consecutiv în care de această parte se ocupă chef Thomas Henzi, tot de la The Beverly Hilton.

Aperitivul este format dintr-o salată în care au fost îmbinate fructe, nuci, legume și brânză de capră. Urmează un filet mignon, alături de un cod patagonian, pesto cu roșii uscate și piure de țelină, risotto cu parmesan, broccolini și ciuperci sălbatice. Pentru vegetarieni există risotto cu ciuperci și legume de sezon.

meniu1.jpg

meniu globurile de aur
Felul principal
Foto: Getty

 

La desert, pofticioșii au trei opțiuni: tort tradițional napoletan cu migdale și cremă de mascarpone, profiterol umplut cu cremă de vanilie și amaretto, iar a treia variantă este un baton de ciocolată cu cremă de alune de pădure, praline și spumă de amaretto, potrivit Variety.

meniu2.jpg

meniu globurile de aur
Desertul
Foto: Getty
Loading...

Citește și

 • globurile de aur gala

  Gala Globurilor de Aur va avea loc duminică noapte la Los Angeles şi va fi transmisă live pe Twitter, informează The Hollywood Reporter. Vedetele vor începe să sosească la Beverly Hilton, unde are loc cea de-a 74-a ceremonie a premiilor, la ora României 01.00.

 • nicole scherzinger

  După ce și-au revendicat premiile, vedetele de peste ocean au participat la petrecerea Globurile de Aur 2016, unde s-au schimbat în ținute cât mai provocatoare. Decolteurile adânci și rochiile cu spatele gol au fost preferatele serii.

 • globurile de aur charli xcx

  O vedetă de peste ocean a făcut senzație la petrecerea de după gala de decernare a premiilor Globurile de Aur 2016. Frumoasa cântăreață a purtat o rochie minusculă, cu spatele gol și crăpată pe lateral. Ceea ce a făcut deliciul participanților la petrecere a fost faptul că artista nu a purtat deloc lenjerie intimă.

 • globurile de aur meniu

  Gala premiilor „Globurile de Aur” 2016 se va desfășura în noaptea de duminică (10 ianuarie) spre luni (11 ianuarie) și va fi găzduită de creatorul serialului de televiziune „The Office”, Ricky Gervais. Cea de-a 73-a ediție se va desfășura la Beverly Hilton International Ballroom.