Mena Suvari s-a măritat pentru a treia oară! Cine este alesul

mena-suvari-nunta.jpg

mena suvari 31 mai los angeles eveniment
Mena Suvari s-a măritat pentru a treia oară
Foto: Guliver/ Getty Images

Mena Suvari s-a măritat pentru a treia oară şi speră că de data asta va fi cu noroc. Actriţa şi-a găsit în sfârşit bărbatul viselor ei, în persoana lui Michael Hope. Cei doi sunt împreună de doi ani de zile.

Actriţa care a făcut un rol memorabil în “American Beauty” a mai fost căsătorită de două ori, cu Simone Sestito (între anii 2010-2012) şi Robert Brinkmann (între anii 2000-2005). Ea a confirmat zilele trecute că şi-a pus pirostriile pentru a treia oară şi este mai fericită ca niciodată.

Mena Suvari s-a măritat pentru a treia oară

Mena Suvari (39 de ani) s-a căsătorit cu Michael Hope, bărbatul cu care se iubeşte de doi ani. Actriţa a declarat pentru US Weekly că a fost ceremonie restrânsă, la care au participat doar membrii familiei şi câţiva prieteni.

mena-suvari-michael-hope-2017.jpg

 mena suvari michael hope 2017 MTV Video Music Awards
Mena Suvari şi Michael Hope sunt împreună din 2016
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Mena Suvari a participat Duminică la o gală caritabilă pentru căţei, care a avut loc în Beverly Hills, şi şi-a etalat mândră inelul de logodnă şi verigheta.

“Este nemaipomenit. Sunt foarte fericită. Noi suntem fericiţi. A treia oară este plină de farmec”, a declarat actriţa pentru US Weekly. Actriţa a mai spus că ceremonia a fost foarte intimă şi frumoasă. “Am avut cei mai dragi prieteni aproape (…) Michael este un tip grozav şi un gentleman”, a adăugat Mena, care şi-ar dori şi un copil cu noul soţ.

Mena şi Michael s-au cunoscut în 2016 la filmul “I’ll be home for Christmas”. Actriţa a făcut parte din distribuţie, iar Michael a lucrat în departamentul de artă.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Actriţa americană Mena Suvari (foto) s-a căsătorit sâmbătă cu producătorul de film Simone Sestito, în cadrul unei ceremonii private organizate într-una dintre bisericile de la Vatican, informează people.com, citat de Mediafax.

  • kevin spacey scandal sexual viol anthony rapp

    Bombă! Kevin Spacey (58 de ani) şochează Hollywoodul: actorul recunoaşte că în 1986, în timpul unei petreceri organizate la el acasă a încercat să îl abuzeze sexual pe Anthony Rapp, care la vremea respectivă avea 14 ani. Puştiul abia a scăpat, ascunzându-se în baie.

  • În timp ce unii dintre cei mai mari actori de la Hollywood, cu o carieră de invidiat, n-au primit până acum niciun premiu Oscar (și aici ne referim la Annette Bening, Brad Pitt, Harrison Ford, Johnny Depp și mulți alții ca ei), actorii la care ne referim în cele ce urmează au apărut de nicăieri, unii chiar din anonimat, au plecat acasă cu un mult râvnit trofeu Oscar, pentru ca, în timp, să dispară din nou de pe firmamentul Hollywoodului.

  • imagini schimba standardele de frumusete

    Fotografa americană Carey Fruth s-a hotărât să redefinească standardele de frumusețe impuse de societatea în care trăim. Ea a realizat o serie de imagini inedite cu femei cu toate tipurile de siluete, care au pozat într-un scenariu romantic, acoperite doar cu petale de flori.