Melanie Griffith arată senzaţional la 63 de ani. A renunțat la viața stresantă

baza_griffiths_foto_instagram_copy.jpg

Are un trup de invidiat pentru că face multă gimnastică

Actrița Melanie Griffith s-a pozat recent în lenjerie intimă cu prilejul lunii de luptă împotriva cancerului la sân.

Vedeta are un trup de adolescentă, la 63 de ani, fiindcă face multă gimnastică. Și-a revenit și la față după ce a renunțat la operațiile estetice. 
Apelează doar la tratamente cosmetice, măşti şi creme scumpe. În plus, nu mai duce o viaţă stresantă. 

melanie-griffith.jpg

melanie griffith
Melanie Griffith
foto: arhivă personală

Ea s-a pozat pentru campania împotriva bolii cumplite, fiindcă a luptat de asemenea cu un cancer de piele, pe care a reușit să-l învingă. 
Melanie a fost căsătorită cu Don Johnson în 1976, şi între 1989-1996, cu Steven Bauer între 1981-1989 şi cu Antonio Banderas din 1996 până în 2015.
Cu primul are o fiică, Dakota Johnson, de 31 de ani. Cu Bauer, are un fiu, Alexander, de 35 de ani. Din căsnicia cu Banderas, mai are o fiică, Stella, de 24 de ani. Melanie Griffith are o avere de 40 de milioane de dolari.

 

Loading...

Citește și

  • Melanie Griffith este extrem de activă pe rețelele de socializare la cei 62 de ani ai ei

    Melanie Griffith, în vârstă de 62 de ani, le-a oferit șansa dușmanilor să se amuze pe seama ei. Actrița a fost surprinsă vinerea trecută de paparazzi la plimbare prin Beverly Hills, Los Angeles. Și pentru că temperatura era una de aproape 30 de grade Celsius, actrița a purtat o pereche de blugi scurți Daisy Duke. Însă picioarele ei nu mai semănau deloc cu ”mergătoarele” din tinerețe.

  • Actriţa Melanie Griffith şi-a revenit! Nu mai arată rău de când a renunţat la operaţiile estetice. Vedeta în vârstă de 62 de ani are trup de adolescentă, fiindcă face foarte multă gimnastică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1