Mel B, în pericol de a rămâne oarbă complet

mel_b.jpg

Mel B nu mai crede că îşi va recăpăta vederea
Mel B este internată în spital
Foto: Instagram

Mel B este în pericol de a rămâne oarbă absolut complet. Membra trupei Spice Girls a fost internată recent de urgenţă în spital din cauza unor grave probleme oculare.

Cântăreaţa Mel B (43 de ani) se teme că rămâne oarbă complet de tot după ce a fost dusă de urgenţă la Spitalul de ochi Moorfields din Londra, fiindcă şi-a pierdut vederea la ochiul drept. Ea are probleme şi la ochiul stâng din cauza unei operaţii nereuşite cu laserul de acum 20 de ani. Nenorocirea s-a produs cu câteva zile înainte ca un nou turneu al trupei Spice Girls să înceapă, la 24 mai. Membrele celei mai populare trupe feminine din anii 1990 se reuniseră în sfârşit în acest scop, în afară de Victoria Beckham, care vrea să se dedice numai carierei în lumea modei.  

Mel B, ce cicatrice urâtă ai!

Fetele de la Spice Girls pornesc în turneu la 25 de ani de la înființarea trupei. Uite cum arată acum!

Noul turmeu al Spice Girls merge mai departe

Mel B este într- o stare deplorabilă. Ea este în spital şi plânge tot timpul, panicată, de teamă că nu va mai vedea niciodată. Vedeta susţine că nu mai vede deloc nici cu ochiul drept, nici cu stângul. Însă medicii sunt optimişti şi i-au promis că îşi va recăpăta vederea. Un purtător de cuvânt al trupei Spice Girls dă asigurări că noul lor turneu va avea loc. Scandalurile din sânul trupei Spice Girls au ieşit la iveală anul trecut. Alison Boshoff, editor în domeniul monden de la ziarul britanic „Daily Mail”, a dezvăluit certurile, geloziile, muşcăturile pe la spate ale membrelor trupei cu ocazia reunirii trupei. Fetele din Spice Girls au anunţat atunci că se reunesc pentru un turneu în 2019, fără Victoria Beckham (45 de ani). Celelalte patru membre ale grupului britanic, Geri Horner (46 de ani), Mel B, Emma Bunton (43 de ani) şi Mel C (45de ani), vor să cânte din nou împreună. Trupa de succes s-a lansat cu single-ul “Wannabe” în 1996 şi a avut vânzări de 55 de milioane de discuri în întreaga lume. Fetele de la Spice Girls au cântat ultima oară împreună în 2012. Cele 5 membre din grupul iniţial cântau odinioară că „prietenia nu are sfârşit”. Însă în cazul lor nu a fost aşa. Mel B este în pericol de a rămâne oarbă complet şi, în caz că nu îşi ercapătă vederea, turneul lor ar putea să nu aibă totuşi loc.

Loading...

Citește și

  • Fostă membră a formaţiei Spice Girls, Melanie Brown, mai cunoscută sub numele Mel B sau Scary Spice, şi-a tras un palat construit în stil francez în celebra Vale San Fernando (California) din SUA.

  • Melanie Brown, de 34 de ani, fostă membră a trupei Spice Girls, spune că face sex de cinci ori pe zi, dar nici aşa nu se consideră mulţumită pe deplin.