Meghan Markle, probleme de discriminare la Hollywood. Trăsăturile îi erau retușate la montaj

meghan.jpg

meghan
Meghan Merkle a fost discriminată
Foto: Getty

Meghan Markle a înfruntat de-a lungul vieții situații nu tocmai plăcute legate de culoarea pielii și nu știa cum să le gestioneze. Chiar dacă acum este iubita Prințului Harry și toată lumea o respectă, când a început să cocheteze cu actoria, Meghan a trecut prin situații de discriminare.

Când și-a început cariera la Hollywood, Meghan Markle era etichetată greșit la castinguri, iar trăsăturile ei erau retușate la montaj. Se pare că producătorii aveau o problemă cu culoarea pielii ei, deoarece nu știau în ce categorie să o încadreze.

“La castinguri eram etichetată «cu etnicitate ambiguă». Eram oare Latină, sefardică, caucazian exotică? Dacă adaugi și pistruii la acest mix, creezi o adevarată ghicitoare foarte dificilă,” a declarat actrița, conform The Zoe Report.

gettyimages-533151042.jpg

meghan
Meghan Merkle nu vrea să scape de pistrui
Foto: Getty

 

”Până în ziua de azi ce mă enervează cel mai mult, e când mi se schimbă nuanța pielii și mi se scot pistruii, la ședințe foto. Pentru toți prietenii mei cu pistrui de pretutindeni, o să vă împărtășesc ceva ce tatăl meu mi-a spus când eram mai tânără. O fată fără pistrui e ca o noapte fără stele”

Cunoscută din serialul „Suits”, a simțit întotdeauna că era ”prea albă pentru comunitatea afro-americană și cu pielea prea închisă la culoare, pentru oamenii cu tenul alb.

Vedeta provine dintr-un cuplu în care mama este de origine afro-americanaă iar tatăl este caucazian. Ea își mai amintește cu drag de sentimentul de apartenență pe care îl avea în jurul familiei ei, familie în care ea și tatăl ei erau singurii cu pielea mai deschisă la culoare.

Loading...

Citește și