Megan Fox, aproape goală la gala MTV VMAs! Și alte dive au venit în ținute sexy și extravagante

megan_fox.jpg

Megan Fox
Megan Fox a făcut senzație într-o rochie foarte transparentă
Foto: Getty

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Megan Fox a venit într-o rochie transparentă, aproape goală, la gala de dcernare a premiilor MTV VMAs. Și alte dive au venit în ținute extravagante.

Ieri, la gala premiilor MTV VMAs, actrița Megan Fox (35 de ani) a venit într-o rochie transparentă, care făcea să pară aproape goală. Și alte dive au avut ținute extravagante provocatoare. După ce anul trecut, din cauza pandemiei de COVID-19, gala a fost virtuală, anul acesta, s-a revenit la defilările pe covorul roșu și la un show spectaculos, găzduit de Doja Cat, care a avut loc la Barclay Center din New York, SUA. Cel mai mult a atras atenția Megan Fox, în ținuta ei sumară marca Dolce & Gabbana, care l-a însoțit pe iubitul ei, cântărețul  Machine Gun Kelly (31 de ani).  

megan-fox-2.jpg

Megan Fox
Megan a ales o ținută curajoasă
Foto: Getty Images

Alte dive care s-au remarcat

gala MTV VMAs

Vedetele s-au întrecut în șinute sexy
De la stânga la dreapta: Megan Fox, Rita Ora, Madonna și jennifer Lopez
Foto: Getty Images

Madonna a demonstrat că este încă sexy la 63 de ani. Regina muzicii pop a venit îmbrăcată în costum de latex, cu un chipiu de polițist pe cap, sânii la vedere, și a uluit cu apariția ei tinerească. Cântăreața și actrița Jennifer Lopez (52 de ani) a șocat și ea existența cu o ținută extrem de sexy cu sânii la vedere și spărturi care lăsau la vede multă carne. Cântăreața Rita Ora (30 de ani) a avut și ea o apariție sexy care a făcut senzație. Ținuta ei sexy marca Vera Wang și bijuteriile personalizate pe care le-a purtat au făcut furori. Megan Fox a venit într-o rochie transparentă, aproape goală, la gala de dcernare a premiilor MTV VMAs.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5