Mărturisire-șoc! Ce a făcut Kim Kardashian cu placenta după naștere

kim_kardashian.jpg

kim kardashian
Kim Kardashian (35 de ani)
foto: Arhiva Personală

Kim Kardashian (35 de ani) și Kanye West (38 de ani) au împreună doi copii, o fetiță pe nume North și un băiețel pe nume Saint, care a venit pe lume la 5 decembrie. După naștere, Kim nu a vrut să arunce placenta, știind că aceasta poate avea efecte benefice asupra organismului.

Vedeta a găsit o metodă inedită pentru a profita de aceste efecte, dar fără să fie nevoită chiar să mânânce placenta, așa cum fac unele femei. Kim s-a documentat în legătură cu depresia post-natală și a aflat că hormonii ei o pot ajuta să evite astfel de neplăceri, potrivit dailymail.co.uk.

Iată cum își administrează hormonii din placentă

placenta_kim_kardashian.jpg

placenta kim kardashian
Kim Kardashian (35 de ani) și-a transformat placenta în pastile pe care și le administrează zilnic
foto: Arhiva Personală

 

Așadar, vedeta a găsit soluția perfectă: transpunerea placentei în pastile, pe care a început să le ia zilnic, susținând că îi dau o stare de bine. „Nu sunt tocmai o persoană holistică sau care s-ar fi gândit vreodată să își mănânce placenta”, și-a început Kim mărturisirea. „Și când spun «să-mi mănânc placenta», mă refer la faptul că am uscat-o prin înghețare și am făcut-o sub formă de pastilă – nu chiar să o prăjesc ca pe o friptură și să o mănânc (ceea ce unii oameni fac, apropo)”, a continuat ea.

Apoi, tânăra mămică a povestit că pastilele cu hormoni din placentă o ajută foarte mult: „Am avut rezultate foarte bune și m-am simțit atât de energizată și nu am avut nici un semn de depresie! Cu siguranță a trebuit să o fac din nou! De fiecare dată când iau o pastilă, simt un val de energie și mă simt foarte bine și sănătoasă. O recomand!”. 

Loading...
 
 

Citește și

  • kanye west kim kardashian

    Kim Kardashian (35 de ani) adoră să se laude cu viața ei sexuală. La prima sarcină, schimbările hormonale prin care a trecut au făcut-o să fie foarte activă din punctul de vedere al relațiilor intime, motiv de bucurie pentru soțul ei, Kanye West (38 de ani).

  • kim kardashian kanye west

    Dacă în urmă cu numai câteva ore, Kim Kardashian (35 de ani) publica o fotografie cu burtica de gravidă, acum, vedeta a dat naștere unui băiețel perfect sănătos. Nou-născutul este cel de-al doilea copil pe care îl are cu rapperul Kanye West (38 de ani), ei fiind deja părinții micuței North West, în vârstă de numai doi ani.

  • Kim Kardashian şi Kanye West au devenit părinţi pentru a doua oară. Kim a născut sâmbătă (5 decembrie) un băiat, al cărui nume nu l-au dezvăluit încă. Presa din străinătate este în frenezie de la venirea pe lume a micuţului şi încearcă să afle cât mai multe despre nou născut.

  • kim kardashian

    Kim Kardashian (35 de ani) și Kanye West (38 de ani) au devenit pentru a doua oară părinți, sâmbătă (5 decembrie), când faimoasa vedetă a născut un băiețel perfect sănătos. După lungi dezbateri în familie, cei doi au ajuns la un acord, hotărând să îi pună numele Saint (sfânt în limba engleză, n.r.) micuțului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1