Mark Wahlberg se îndoapă cu steroizi? „Era un client bun, dar a devenit dependent”

mark.jpg

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg se îndoapă cu steroizi pentru a avea mușchi?
Foto: Instagram

Actorul Mark Wahlberg (46 de ani) a devenit renumit datorită fizicului său bine antrenat la sala de forță. Pachețelele sale de mușchi dau pe spate mii de admiratoare din întreaga lume și îl fac un actor foarte curtat de producătorii de la Hollywood pentru diverse roluri. Se pare însă că la capitolul mușchi îi cam place să trișeze.

Mark Wahlberg este dependent de steroizi. Dezvăluirile au fost făcute chiar de fostul său distribuitor de astfel de substanțe, Richard Rodriguez care acum se află în închisoare, după ce au fost găsite nereguli la compania sa de fitness și nutriționism.

„Relația noastră a decurs bine un timp, dar apoi am decis să-mi aleg mai bine persoanele cu care lucrez. Când ai de-a face cu celebrități, trebuie să de adaptezi. Wahlberg a fost un client bun, dar începuse să devină dependent. Odată ce i-am văzut adevărata față, am decis să încetez legătura cu el”, a mărturisit Rodriguez, conform Radar Online.

hepta_3309538.jpg

Mark Wahlberg
"Wahlberg a fost un client bun, dar începuse să devină dependent de steroizi"
Foto: Hepta

Actorul acordă foarte multă atenție fizicului și mereu se mândrește pe rețelele de socializare cu sesiunile sale de antrenament, dar când steroizii te fac să trișezi cumva rapiditatea creșterii și a cantității masei musculare. Iar în lumea actoriei, un corp care se schimbă rapid este un atuu.

loading...
Loading...

Citește și