Mark Wahlberg, martor la tragedia de pe platoul de filmări. Un membru al echipei a căzut de la peste 9 metri înălţime

foto_mare_frhhhont_12_copy.jpg

Mark Wahlberg şi Kevin Hart la filmări

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Tragedie la filmări la Studiourile Sunset Gower de la Hollywood, California SUA! Unul dintre membrii echipei tehnice ce filma pentru comedia ”Me Time”, care îi are în distribuţie pe actorii Kevin Hart (32 de ani) şi Mark Wahlberg (50 de ani), a căzut de la peste 9 metri înălţime.

Nenorocirea este că acesta nu purta echipament de protecţie. Victima a fost găsită fără cunoştinţă la momentul în care au venit salvatorii chemaţi de urgenţă la locul accidentului.  Paramedicii au avut nevoie de un defibrilator pentru a-i repune în funcţiune inima. Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost transportat cu ambulanţa în stare critică la spital. 

foto_dggetaliu_front_12_copy.jpg

Poliţiştii au făcut cercetări la locul accidentului

Incidentul a avut loc marţi, 14 septembrie, în jurul orei 7.00, dimineaţa. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, are atât mâinile, cât şi picioarele rupte.  Echipa de producţie nu a oferit amănunte despre teribilul accident care a avut loc în timpul turnării, nu departe de platoul de filmare. 

Poliţiştii şi pompierii au făcut cercetări la locul accidentului pentru a stabili cauzele accidentului şi dacă numai victima poartă vina pentru tragedie.

«Misiune Imposibilă 7» a avut de asemenea accidentări

Misiune imposibilă îndeplinită! Tom Cruise, 59 de ani, a sosit în Londra pentru a încheia cele 12 luni de coşmar în care a filmat pentru ”Misiune Imposibilă 7”. 

caseta_front_prhhofimedia-0607260235_copy.jpg

Tom Cruise a avut parte de multe evenimente neplăcute la filmări
Foto: Profimedia

Filmările s-au încheiat şi echipa a început să strângă echipamentul şi să demonteze decorurile de pe platoul de filmare, semn că filmul poate fi lansat începând din 2022 după multe amânări cauzate de pandemia de COVID-19. Însă pe parcursul filmărilor au avut loc de asemenea accidentări. 

De exemplu, o motocicletă a explodat în platoul de filmare şi Tom Cruise a fost la un pas de moarte. De asemenea, starul s-a accidentat în timp ce făcea o cascadorie.  A ratat o săritură şi s-a lovit de un zid, alegându-se cu răni grave la picioare.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5