Mario Testino, celebrul fotograf al vedetelor, acuzat de hărţuire sexuală

hepta_3134797.jpg

mario testino fotograf hartuire sexuala
Mario Testino (63 de ani) a fotografiat în cei peste 40 de ani de carieră zeci de campanii publicitare pentru marile case de modă
foto: Hepta
Citeste tot despre: 

Acuzaţiile de hărţuire sexuală curg pe bandă rulantă la Hollywood. Ultimul luat în vizor este Mario Testino, fotograful vedetelor.

Celebrul fotograf este acuzat de hărţuire sexuală de 13 persoane citate sâmbătă într-un articol din The New York Times, scrie news.ro.

hepta_3324482.jpg

james franco actor acuzatii hartuire
Actorul a fost acuzat chiar în seara galei de decernare a premiilor “Golden Globes” de hărţuire sexuală
foto: Hepta

Într-o declaraţie transmisă AFP, directorul general al grupului de presă Condé Nast (care cuprinde Vogue, Vanity Fair şi GQ) şi directorul artistic Anna Wintour au afirmat că iau "foarte în serios" aceste acuzaţii. Ei au luat decizia de a nu mai colabora pentru moment cu Testino.

«Era un prădător sexual»

Mario Testino (63 de ani) a fotografiat în cei peste 40 de ani de carieră zeci de campanii publicitare pentru marile case de modă iar imaginile sale au apărut în cele mai prestigioase reviste, în special în Vogue.  El este cel care a realizat fotografia jucătoarei de tenis Serena Williams cu bebeluşul ei pentru coperta din februarie a revistei, care a fost dată publicităţii săptămâna aceasta.

mario testino fotograf hartuire sexualaZoom
Testino a realizat fotografia jucătoarei de tenis Serena Williams cu bebeluşul ei pentru coperta din februarie a revistei Vogue

 

El a semnat şi portrete ale celebrităţilor, printre care fotografia oficială de logodnă a prinţului William cu Kate Middleton, precum şi o serie de clişee cu prinţesa Diana în 1997, publicate în revista Vanity Fair. 

Mai multe modele, printre care şi staruri, îl acuză pe Mario Testino că le-a făcut avansuri, a iniţiat cu adevărat un raport sexual, însă niciuna nu a spus că a cedat. 

"Era un prădător sexual", a adirmat Ryan Locke, model vedetă la sfârşitul anilor 1990. El a povestit că în timpul unei şedine foto, Mario Testino a cerut echipei să părăsească sala pentru a rămâne singuri şi s-a aruncat asupra lui. 

"Eu sunt fata, tu eşti băiatul", i-ar fi spus fotograful manechinului, care afirmă că l-a împins pe fotograf înainte de a ieşi. 

Un fost asistent al fotografului, Hugo Tillman, a spus că a trăit o experienţă similară, în timp ce altul, Roman Barrett, asigură că Mario Testino s-a masturbat în faţa lui. Fotograful nu a oferit un punct de vedere agenţiei. 

 

loading...
Loading...

Citește și