Marilyn Monroe, „unica“ blondă. „Filmul“ nopţii în care a murit

marilyn-3-profimedia.jpg

Marilyn Monroe a murit la vârsta de 36 de ani
Citeste tot despre: 

Astăzi se împlinesc 58 de ani de când Marilyn Monroe a fost găsită moartă în camera sa, decesul fiind oficial înregistrat ca sinucidere cauzată de o supradoză de somnifere. Dosarul a fost clasat, dar şi în ziua de azi circulă numeroase poveşti pline de mister şi teorii ale conspiraţiei legate de dispariţia divei hollywoodiene.

Teoria sinuciderii este cea mai verosimilă, mai ales că nu era prima tentativă de acest gen, iar Marilyn încercase deja de patru ori să-şi ia viaţa. Totuşi, anchetatorii nu au găsit probe clare care să valideze această ipoteză. Marilyn Monroe se afla în locuinţa sa din Brentwood, Los Angeles. Şi-a petrecut ziua în curte, stând la soare, s-a uitat pe mai multe scenarii de film şi chiar s-a jucat cu două animale de pluş: un tigru şi un miel. A luat cina, apoi s-a retras devreme în camera sa. Nimic nu prevestea tragedia care avea să urmeze. Citeşte aici ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea în care a murit Marilyn Monroe?

Loading...

Citește și

  • Moviefone a creat o listă diferită de bãrbaţi merituoşi – “Top 10 UnSexiest Men Alive”. Dacã de-a lungul timpului am vãzut topul celor mai sexy staruri de la Hollywood , Moviefone s-a gândit şi la o listă cu cele mai puţin arătoase vedete masculine din lumea filmului.

  • Cele mai senzuale vedete sunt cele care s-au născut cu o aluniţă. În timp ce acestea înnebunesc bărbaţii cu naturaleţea lor, altele folosesc creionul negru pentru a-şi desena una.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1