Marianne Faithfull, vindecată de Covid-19 după trei săptămâni: ”Mi-au salvat viața”

marianne-faithfull.jpg

marianne faithfull
Marianne Faithfull (73 de ani) a fost diagnosticată cu Covid-19 în luna aprilie
foto: Getty Images

Cântăreaţa şi actriţa britanică Marianne Faithfull a transmis un mesaj de mulţumire personalului medical care a îngrijit-o pe timpul spitalizării din cauza Covid-19. Faithfull, în vârstă de 73 de ani, a fost diagnosticată cu Covid-19 în aprilie şi a fost tratată într-un spital din Londra timp de trei săptămâni.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, Marianne Faithfull a spus: „Vreau să le spun tuturor celor care au avut grijă de mine şi care s-au gândit la mine, care mi-au trimis dragostea lor, oamenilor pe care îi cunosc şi celor pe care nu i-am întâlnit vreodată, mulţumesc că m-aţi ajutat să mă fac bine. Vreau să mulţumesc medicilor şi asistentelor care au fost atât de buni şi, în fond, mi-au salvat viaţa!”.

Marianne Faithfull, diagnosticată cu hepatita C și cancer la sân

În ultimii ani, Marianne Faithfull s-a luptat cu mai multe afecţiuni, între care hepatita C şi cancer la sân, iar în perioada 1970 - 1980, cu dependenţa de droguri, inclusiv heroină.

Marianne Faithfull a apărut în lumina reflectoarelor în 1964, ca apropiată a trupei The Rolling Stones. Jagger şi Keith Richards au compus single-ul ei de debut, „As Tears Go By”, lansat în acelaşi an. Era căsătorită cu John Dunbar, cu care avea un fiu, când forma împreună cu Jagger unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Cei doi s-au despărţit în 1970.

Faithfull a luptat o vreme cu dependenţa de droguri, ajungând, la începutul anilor 1970, să trăiască pe străzi. A încercat chiar să se sinucidă, când a pierdut custodia fiului ei. În 1971, ea l-a întâlnit pe de producătorul Mike Leander, iar cariera ei a fost relansată în 1979, cu albumul „Broken English”.

Faithfull a jucat în peste 30 de filme, între care „Hamlet” (1969), „Intimacy” (2001), „Paris, je t'aime” (2006) şi în serialul „Absolutely Fabulous”.

Loading...

Citește și

  • Marianne Faithfull

    Coronavirusul nu discriminează! Tot mai multe vede au anunțat că au fost diagnosticate cu Covid-19. Cântăreaţa şi actriţa Marianne Faithfull, apropiată a grupului The Rolling Stones şi fostă iubită a solistului Mick Jagger, a fost spitalizată la Londra după ce a fost testată pozitiv.

  • adele

    Adele (27 de ani) este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din lume, iar asta nu doar grație vocii sale excepționale, ci și a personalității frumoase. Este amuzantă și mereu deschisă, ceea ce o plasează tot mai sus în preferințele oamenilor. În plus, aspectul ei o face recocgnoscibilă pe oriunde ar merge. Dar dacă îți spunem că mai există "o altă Adele", cum le-ai deosebi?