Mariah şi Elton, 4,2 milioane $ să cânte la nuntă

eltonuntitled-1.jpg

Mariah Carey a încasat 3 milioane $. Elton John a încasat 1,2 milioane $
Foto: Guliver/ Splashnews

Miliardarul Valeri Kogan i-a plătit la greu pe Mariah Carey şi pe Elton John ca să cânte la nunta nepoatei lui, Irina Kogan cu Daniel Kevey. Nunta a avut loc sâmbătă, la Londra.

Cântăreaţa Mariah Carey (47 de ani) a acceptat să zboare din SUA în capitala Marii Britanii pentru frumoasa sumă de 3 milioane $ (circa 12,8 milioane de lei). Elton John, care locuieşte la Londra, unde a avut loc evenimentul, a primit 1,2 milioane $ (5,1 milioane de lei).

Pentru amândoi artiştii de talie internaţională, bunicul miresei a trebuit să scoată din buznar 4,2 milioane $ (circa 17,9 milioane de lei). Omul de afaceri rus cu rădăcini evreieşti a ales ca nepoata sa, Irina, în vârstă de 19 ani, să facă nuntă cu alesul inimii, Daniel, care nu a împlinit 30 de ani, la faimosul Hotel Landmark, unde numai o noapte costă 1.750 $ (circa 7.443 de lei).

Zoom
Tortul a măsurat aproape 2 metri
Foto: Guliver/ Splashnews

A fost o petrecere ca în poveşti, printre invitaţi numărându-se şi celebrul actor Antonio Banderas (56 de ani), care a ţinut un discurs. Mariah Carey a invitat-o pe scenă pe mireasă, care a dansat pe tot parcursul recitalului ei. Diva a cântat piesa “We Belong Together” cu dedicaţie specială pentru miri.

Elton John a oferit un recital cu 12 piese, dintre care un cântec l-a dedicat Irinei.

Meniul a fost pe măsura petrecerii extravagante: bibani cu caviar, salată mizuna, friptură de vită maturată cu ananas macerat, salată de sfeclă cu nuci, brânză de capră, ton cu sos tartar, castraveţi muraţi cu lămâie şi mărar, risotto de ciuperci sălbatice şi tarhon, pui cu trufe, ierburi şi linte, prăjituri cu pere şi fistic, ganache de ciocolată şi vanilie. Tortul a avut înălţimea de aproape 2 metri.

Valeri Kogan are o avere estimată la 2 miliarde $. El deţine Aeroportul Domodedov din Moscova.

loading...
Loading...