Mariah, iar ai dat iama în mâncare?

15-foto1-140-180-profimedia-0405207588.jpg

Mariah Carey, 48 de ani, susţine că nu are mai mult de 67 de kg, dar formele generoase o contrazic

Cel mai mare coşmar al lui Mariah Carey (48 de ani) este proba cântarului. După ce s-a lăudat la finele lui 2017 că a slăbit 12 kg şi cântărea doar 67 kg, diva pare să fi luat iar proporţii. Joi, paparazzi au surprins-o la plajă, în St. Barths, Caraibe, şi costumul de scafandru abia reuşea să îi mascheze burtica.

Mariah Carey a avut toată viaţa probleme cu greutatea. Are 1,75 metri înălţime şi cântăreşte în prezent 67 kg. Cel puţin aşa susţin apropiaţii care spun că măsoară în piept 96,5 cm, are talia de 66 cm şi circumferinţa posteriorului de 89 cm. Recent, însă diva care a susţinut concerte pe bandă rulantă la finele anului trecut pare să fi trecut lejer de pragul de 70 de kilograme.

15-foto2-90-80-profimedia-0405208641.jpg

Diva se relaxează în compania iubitului Bryan Tanaka, de 35 de ani, pe insula St. Barths

După ce a petrecut sfârşitul de an în staţiunea de schi Aspen, împreună cu gemenii de 7 ani, Morrocan şi Monroe şi iubitul Bryan Tanaka, de 35 de ani, Mariah a „făcut cinste” cu un sejur în Caraibe. Când ai o avere de 300 de milioane de dolari şi nu ai viaţă personală din cauza programului încărcat, nu te uiţi la bani când vine vorba de vacanţă. Mariah şi Bryan au închiriat o vilă pe insula St. Barths şi se relaxează atât cât pot. Şi asta pentru că peste doar o săptămână vor începe repetiţiile pentru turneul mondial Caution, care începe la 27 februarie, cu o reprezentaţie în Dallas. Mariah şi Bryan au petrecut Crăciunul de anul trecut împreună cu fostul soţ al divei, Nick Cannon, de care a divorţat în 2014. Evadarea din paradisul exotic a venit la scurt timp după ce Mariah a susţinut un concert de Revelion în SUA. Mariah l-a cunoscut pe dansatorul Bryan Tanaka în 2006, în timpul turneului Adventures of Mimi. Însă nu s-au îndrăgostit decât abia acum doi ani, după eşecul relaţiei lui Mariah cu miliardarul James Paker. În 2014, în timpul divorţului „cu scântei” de actorul Nick Cannon, tatăl acestuia din urmă a declarat pentru TMZ că Mariah ajunsese să cântărească 90 de kilograme şi că nu avea de gând să slăbească.

Paul McCartney, concediu pe aceeaşi insulă

15-foto3-85-70-paul-mccartney-profimedia-0405247841.jpg

Paul McCartney se ţine foarte bine la cei 76 de ani ai săi

Nici dacă se vorbeau nu reuşeau să se sincronizeze mai bine. Pe aceeaşi insulă St. Barths din Caraibe, îşi petrece concediul şi Paul McCartney (76 de ani) şi soţia lui Nancy Shevell (59 de ani). Cântăreţul care are o avere de 1,2 miliarde de dolari a venit însoţit de câţiva dintre copiii şi nepoţii săi. La fel ca Mariah şi Bryan, el a închiriat o vilă de pe coasta insulei şi intenţionează să se relaxeze aici timp de două săptămâni. Sâmbătă, paparazzi au surprins o scenă amuzantă: Paul şi Nancy au plecat în drumeţie pe munte şi s-au întors repede la poalele muntelui după ce au fost alungaţi de pe povârniş de o capră sălbatică.

Loading...