Mariah Carey mănâncă numai două alimente

m115-vedete-foto-1-3-col-guliver_splashnews_spl1396966_001.jpg

Mariah este în stare de orice sacrificiu ca să-şi păstreze silueta
Foto: Guliver/ Splash News
Citeste tot despre: 

E disperată să aibă un trup de fotomodel! După ce a reuşit să slăbească 20 kg, cu o terapie ciudată, la -110˚C, Mariah Carey e în stare de orice sacrificiu. Diva mănâncă doar somon şi capere.

Are o avere uriaşă de 520 milioane $, dar nu-şi permite să mănânce zilnic decât două alimente. Chiar dacă  s-a săturat de ele, Mariah Carey (46 de ani) nu se hrăneşte decât cu somon norvegian şi cu capere. Aşa i-a perscris nutriţionistul şi nu îi iese din cuvânt.

m215-vedete-somon.jpg

Cântăreaţa se hrăneşte zilnic doar cu somon şi capere ca să-şi menţină silueta

Somonul are proprietăţi excepţionale, acizi omega 3, vitamine B, triptofan, care protejează omul de boli cardiovasculare, depresie şi Alzheimer, creşte imunitatea şi în acelaşi timp nu îngraşă. Caperele sunt muguri nedezvoltaţi ai unei plante mediteraneene numită Capparis spinosa, bogaţi în proteine, vitamina A, B2 şi K, calciu şi magneziu. Sunt de asemenea puternic antioxidante şi nu îngraşă.

Mariah a scăpat de 20 kg cu mari eforturi şi nu vrea sub nici o formă să le pună la loc. Ea s-a folosit de crioterapie, o procedură prin care se îngheaţă grăsimea, reuşindu-se să se micşoreze stratul adipos cu 25% în numai o oră de expunere la temperatura -110˚C.

După ce a fost părăsită de miliardarul James Packer, în octombrie, Mariah şi-a găsit consolarea în braţele dansatorului Bryan Tanaka (33 de ani). Ea vrea acum să-şi păstreze silueta pentru a fi pe placul noului iubit mult mai tânăr.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1