Mariah Carey îşi îmbracă ghipsul în pene

Citeste tot despre: 

Mariah Carey a aflat pe pielea ei că celebritatea cere mari sacrificii! Deşi săptămâna trecută şi-a făcut zob umărul în timpul filmărilor, diva nu şi-a ratat ultimul concert. Aceasta şi-a asortat elegant ghipsul cu nişte ţinute sexy.

Cu toate că Mariah Carey (43 de ani) şi-a dislocat recent umărul în timpul filmărilor pentru videoclipul „Beautiful", ea a avut o apariţie absolut incendiară la ultimul ei concert.

Cântăreaţa a impresionat publicul de la concertul caritabil Major League Baseball All-Star 2013, care a avut loc sâmbătă, 13 iulie, în Central Park din New York. În timpul prestaţiei, aceasta a schimbat două rochii.

Şi-a mascat ghipsul cu pene de struţ de culoare verzuie

CLIIMA20130715_0060_1.jpg

Diva şi-a făcut apariţia într-o rochie argintie cu paiete (Foto: AFP / Reuters)

La fiecare ţinută, artista şi-a mascat ghipsul foarte elegant şi în acelaşi timp, foarte sexy. Vedeta şi-a făcut intrarea într-o rochie argintie cu paiete, la care şi-a asortat şi manşonul ce-i susţinea braţul.

Ghipsul a fost îmbrăcat şi în puf alb

CLIIMA20130715_0061_1.jpg

Diva şi-a făcut apariţia într-o rochie argintie cu paiete (Foto: AFP / Reuters)

Cea de-a doua ţinută a divei, o rochie neagră mulată pe corp, a atras privirile tuturor, când a apărut cu ghipsul de la mână mascat de nişte pene de culoarea petrolului.  Aceasta a fost prima ei apariţie publică de la plecarea din spital. „Nu credeam că voi trece peste asta. A fost incredibil de dureros, mai ales că nu eram în cea mai bună stare de sănătate. Dar am dat tot ce am putut pe scenă", a declarat Mariah Carey pentru New York Daily News.

Nicoleta Luciu «şi-a bronzat» ghipsul

Vedeta de televiziune a găsit şi ea o idee ingenioasă de a-şi ascunde ghipsul. Nicoleta Luciu (32 de ani) a avut mari bătăi de cap cu mâna pe care o are în ghips, după ce a căzut de pe cămilă în vacanţa petrecută în Cipru.

Aceasta a făcut o şedinţă de bronzare organică, prin care şi-a colorat ghipsul în nuanţa pielii. Aceasta presupune aplicarea pe corp a unui jet puternic de autobronzant organic. Prin urmare, bandajul este acum aproape insesizabil de la distanţă, permiţându-i să stea fără griji atunci când iese la evenimente mondene sau prezintă emisiunea Bingo România de la Acasă TV.

Loading...