Mariah Carey este fericită că fiica de 10 ani este deja fotomodel

mariah carey

Mariah Carey a scris o carte autobiografică
Mariah Carey
Foto: Instagram

Mariah Carey este fericită că are fiica de numai 10 ani deja fotomodel. Fetița calcă deja pe urmele celebrei mame.

Fiica lui Mariah Carey (52 de ani) este deja fotomodel. Ea a început deja o carieră în modeling la vârsta de numai 10 ani. Monroe seamănă leit cu celebra sa mamă. Monroe a pozat recent pentru compania americană de îmbrăcăminte pentru copii OshKosh B’gosh. Mariah este în al nouălea cer de fericire pentru că are fata model.

Mariah Carey Monroe

Fata are 10 ani
Fetița îi seamănă leit mamei celebre
Foto: Getty Images

Și mai ales pentru că îi seamănă și nu are trac atunci când este pozată și filmată. Monroe este rezultată din căsnicia cântăreței cu rapperul Nick Cannon, în vârstă de 40 de ani, care a durat din 2008 până în anul 2016. Ea are un frate geamăn, Moroccan.

De ce a eşuat relaţia lui Mariah Carey: fostul logodnic face dezvăluiri

Mariah Carey a pierdut o sarcină până să-i aibă pe gemeni

Mariah spune că legendarul cântăreț Prince a fost cavalerul care a salvat-o și i-a dat speranță, când se simțea abandonată de toată lumea. El i-a dat o Biblie pe care o mai are și acum. Artista îl numește pe Prince, care a decedat în 2016, la 57 de ani, ”fratele înger”. În carte, Mariah povestește și de sarcina pe care a pierdut-o în timp ce era căsătorită cu al doilea soț, Nick Cannon (39 de ani). A ținut apoi o dietă sănătoasă și a rămas însărcinată cu gemenii pe care îi are în prezent, Monroe și Moroccan, care au 9 ani. Mariah Carey a mai fost măritată cu Tommy Mottola între 1993-1998.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cântăreaţa americană a povestit, în premieră, în cadrul emisiunii lui Larry King de la CNN, că înţelege perfect prin ce a trecut colega sa de breaslă atunci când a fost maltratată de fostul iubit, Chris Brown, deoarece şi ea a fost victima fostului soţ.

  • Poftită la show-ul vedetei Oprah Winfrey, cântăreaţa a fost luată prin surpridere de soţul ei, care intenţionând să o sărute şi-a pierdut echilibrul şi era cât pe ce să se prăbuşească pe scenă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1