Mariah Carey s-a enervat când i s-a spus că are copii vitregi de pe urma fostului soț. Cum a reacționat diva

mariah_carey.jpg

Nu mai este căsătorită
Are o pereche de gemeni
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

”Nu am copii vitregi”, a spus Mariah Carey. Ea s-a enervat când, într-un interviu recent, i s-a zis că ceilalți 5 copii ai fostului ei soț, Nick Cannon, sunt copiii ei vitregi:

”Nu am copii vitregi. Eu nu știu de așa ceva”, a spus Mariah Carey, în vârstă de 52 de ani. Rapperul Nick Cannon a devenit tatăl gemenilor Zion Mixolydian și Zillion Heir, din relația cu Abby De La Rosa, în ziua de 14 iunie. Fiul lui, Zen, pe care îl are cu fotomodelul Alyssa Scott, s-a născut la nouă zile după gemenii Zion Mixolydian și Zillion Heir. În plus, rapperul mai are o fetiță, Powerful Queen, născută în decembrie 2020 de Brittany Bell, împreună cu care mai are un fiu, Golden, de 4 ani. Cu Mariah, Cannon îi are pe gemenii Moroccan și Monroe, în vârstă de 10 ani.

Mariah Carey este fericită că fiica de 10 ani este deja fotomodel

Mariah Carey: ”Soțul a vrut să mă taie, sora să mă vândă”

 

Mariah nu a avut noroc în dragoste

 

Mariah Carey a avut noroc la bani, dar nu și în dragoste! Cântăreaţa a adunat fabuloasa avere de 520 de milioane $, dar nu e fericită în viaţa personală. A ieşit şifonată din toate relaţiile ei. Fiica unui tată afro-venezuelean şi a unei mame de origine irlandeză, Mariah Carey (46 de ani) şi-a început viaţa de jos. A fost chelneriţă în mai multe restaurante, până ce a reuşit să se lanseze în muzică. S-a lansat datorită faimosului producător din industria muzicală, Tommy Mottola, care a luat-o de soţie. Din păcate, povestea lor de dragoste nu a durat mai mult de cinci ani. Mariah a avut apoi o legătură cu cântăreţul mexican Luis Miguel, dar nici povestea de iubire cu acesta nu a durat mai mult de trei ani.

 

Cannon a lăsat-o

 

A urmat o idilă cu fotomodelul Christian Monzon din anul 2005 până în 2006, care i-a lăsat din nou un gust amar celebrei cântăreţe. În 2008, Mariah s-a măritat, în fine, a doua oară, cu rapperul Nick Cannon. Deşi el era mult mai tânăr decât ea, se părea că în sfârşit diva şi-a găsit partenerul ideal. A devenit mamă pentru prima oară, dar, cu toate acestea, inevitabilul s-a produs. Cannon a lăsat-o, iar divorţul s-a pronunţat cu puţin timp înainte ca noul ei iubit, miliardarul James Packer, să-i dea papucii. Mariah s-a văzut din nou părăsită şi de cel de-al cincilea bărbat din viaţa ei, la doar nouă luni după ce s-au logodit, în ianuarie 2016. ”Nu am copii vitregi”, a spus Mariah Carey.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5