Mariah Carey, în cea mai îndrăzneață ținută! Rochia ei a stârnit imaginația bărbaților

mariah_carey.jpg

mariah carey
Mariah Carey adoră ținutele provocatoare
Foto: Splash News

Mariah Carey (47) pare neatinsă de trecerea timpului, iar ținutele sale provocatoare stârnesc imaginația tuturor bărbaților. Recent, cântăreața a purtat probabil cea mai îndrăzneață rochie de până acum, riscând să le arate celor din jur mai mult decât ar fi trebuit, ceea n-ar fi fost pentru prima dată.

Mariah Carey, la cei 37 de ani ai săi, încă este plină de senzualitate și nu ratează nicio ocazie să arate acest lucru sexului opus. Se simte plină de sexualitate și vrea să fie cât mai extravagantă posibil (și mai ales decoltată).

mariah_1.jpg

mariah carey
Mariah Carey a purtat probabil cea mai îndrăzneață rochie de până acum
Foto: Splash News

Cântăreața a participat la o petrecere unde a atras toate privirile cu rochia neagră din piele, foarte mulată pe formele sale apetisante și cu sânii aproape ieșind din decoleu.

mariah_3.jpg

mariah carey
Sânii aproape că i-au ieșit din rochie
Foto: Splash News

În plus, potrivit The Sun, ținuta ei a mai avut un detaliu pe care nu aveai cum să nu-l observi: a fost despicată de la sâni, până la posterior, materialul asemănător culorii pielii dând impresia că vedeta ar fi fost complet goală sub rochia care stătea să plesnească pe șoldurile ei pline.

Loading...

Citește și