«Mamma Mia»! Cher şi Meryl Streep s-au sărutat pe covorul roşu

cher-meryl-streep-londra-premiera-film.jpg

cher si meryl streep la premiera filmului mamma mia
Cher şi Meryl Streep s-au sărutat la premiera filmului "Mamma Mia! Here we go again"
Foto: Guliver/ Getty Images

Divele de necontestat ale Hollywood-ului şi-au făcut apariţia luni la sala Hammersmith Apollo, în Londra, pentru premiera filmului „Mamma Mia! Here we go again”. Cher (72 de ani) şi Meryl Streep (69 de ani) au făcut spectacol pe covorul roşu şi le-au oferit fotografilor un moment inedit. Cele două s-au sărutat sub ploaia de bliţuri.

De parcă nu ar fi fost de ajuns decolteul îndrăzneţ, diva de 72 de ani a surprins audienţa atunci când a păşit pe covorul roşu alături de Meryl Streep. După ce s-au pupat pe obraz, cele două actriţe s-au sărutat pe gură.  

8-vedete-5-col-lori-si-anca-turcasiu.jpg


Loredana Groza, Anca Ţurcaşiu şi Ana Munteanu, câştigătoarea de la «Vocea României» , repetă şi câte 12 ore pentru premiera din 24 mai, de la Sala Palatului
 

cher-mamma-mia-londra.jpg

cher premiera mamma mia londra
Cher se menţine în formă la cei 72 de ani
foto: Hepta
 

Perechea a mai colaborat în 1983 la producţia „Silkwood”. Cher a declarat pentru People că este „extrem de fericită că a putut juca iar alături de Meryl”. În film, Cher o interpretează pe mama lui Meryl, deşi aceasta este doar cu trei ani mai mare decât actriţa laureată cu trei premii Oscar. „O iubesc pe Meryl şi ne-am distrat atât de bine la filmări. A fost perfect”, a declarat Cher, care a revenit pe marile ecrane după şapte ani de absenţă.

cher-mamma-mia-londra.jpg

cher premiera mamma mia londra
Actriţa a avut un decolteu îndrăzneţ
foto: Hepta

 

Actriţa de 72 de ani a purtat o fustă neagră, lungă până în pământ şi un top transparent cu un decolteu îndrăzneţ. Cher şi-a păstrat silueta silfidică şi coafura inconfundabilă. Meryl a optat pentru o rochie albastră, un cluth portocaliu şi ochelari de soare.

meryl-streep-mamma-mia.jpg

meryl streep mamma mia londra
Meryl Streep este una dintre cele mai apreciate actriţe de la Hollywood
foto: Hepta

 

La premieră au mai participat actorii Amanda Seyfried, Lily James şi Christine Baranski, iar printre invitaţi s-a numărat şi Benny Andersson, fost membru al trupei ABBA.

Primul film "Mamma Mia!" a generat încasări de 609,8 milioane de dolari, la nivel mondial.

Vezi aici traillerul "Mamma Mia! Here we go again"

loading...
Loading...

Citește și