Mama lui Kevin din „Singur acasă“ este de nerecunoscut! Cum arată actriţa Catherine O'Hara la 64 de ani

mama_kevin_singur_acasa.jpg

Kevin şi Kate McCallister

A făcut furori în anii ’90, odată cu lansarea mondială, însă în România este în continuare unul dintre cele mai urmărite filme la TV! Este vorba despre „Home alone“ („Singur acasă“), peliculă ce este difuzată an de an, în luna decembrie, de Pro TV.

De 13 ani, la final de an, Pro TV face audienţă cu filmul „Singur acasă“. În acest an, potrivit Pagina de Media, pelicula cu Macaulay Culkin în rol principal a avut un vârf de audienţă de 2,7 milioane de oameni. Anul trecut, 2,2 milioane de români se uitau la filmul în care este prezentată povestea lui Kevin, băiatul uitat acasă de părinţi.

În film, mama lui Kevin este Kate McCallister, interpretată de actriţa Catherine O’Hara. Ea apare atât în „Singur acasă“, cât şi în „Singur acasă 2“. La acea vreme, actriţa avea 36 de ani, iar în prezent ea este în continuare recunoscută de oameni ca mama actorului principal din „Home alone“.

Catherine O’Hara a împlinit 64 de ani în primăvara acestui an, iar cel mai recent film în care a apărut, potrivit Wikipedia, a fost „When Marnie Was There“, lansat în anul 2014.

Iată cum arată în prezent actriţa Catherine O’Hara

Loading...