Madonna vrea să se lipească de Sean Penn?

CLIIMA20140104_0069_1.jpg

Septembrie 2013, la o petrecere în New York (Fotografii: Guliver / Splashnews / photoland / wenn)

Au reaprins flacăra iubirii? Madonna şi Sean Penn se îndreaptă cu paşi repezi spre o împăcare romantică. Cei doi au petrecut sărbătorile împreună, potrivit PerezHilton.com.

Madonna nu a pierdut timpul deloc. La doar câteva săptămâni după despărţirea de iubitul ei, dansatorul Brahim Zaibat, în vârstă de 25 de ani, diva s-a întors la marea ei dragoste.

Cântăreaţa de 55 de ani nu a fost singură de Sărbatori, petrecându-şi Crăciunul, în braţele cunoscutului actor Sean Penn (53 de ani), nimeni altul decât primul ei soţ. Madonna ar fi devenit din nou foarte apropiată de cel care i-a fost soţ în anii '80, potrivit unor surse citate de „The Sun". Madonna şi Sean Penn au fost văzuţi împreună la mai multe evenimente în ultimele luni.

În plus, cei doi s-au revăzut în noiembrie, în Haiti, pe vremea când solista forma încă un cuplu cu tinerelul care i-a fost iubit în ultimii trei ani. Cei doi s-au sorbit din priviri, iar flacăra iubirii s-a aprins din nou în inimile celor doi.

Madonna şi Sean Penn au fost căsătoriţi la finele anilor '80, dar au ales să se despartă după doar patru ani de mariaj. Cântăreaţa a mai fost măritată cu regizorul Guy Ritchie (între 2000 şi 2008), cu care are doi băieţi, un fiu biologic, Rocco, în vârstă de 13 ani, şi unul adoptat în 2008, David, de 8 ani.

S-a iubit cu 12 bărbaţi

1986: Sean Penn şi Madonna în filmul „Shanghai Surprise”

CLIIMA20140104_0070_1.jpg

Septembrie 2013, la o petrecere în New York (Fotografii: Guliver / Splashnews / photoland / wenn)


De la actori hollywoodieni, până la dansatori, sportivi sau producători de filme, Madonna  a adunat o colecţie impresionantă de iubiţi. Cel puţin 12 bărbaţi au trecut prin cerşafurile reginei pop.

Diva s-a iubit în anii '80 cu John Benitez, Sean Penn şi Warren Beaty. Au urmat rapper-ul Vanilla Ice, bachetbalistul Dennis Rodman şi jucătorul de baseball, Alex Rodriguez. Ultimele ei cuceriri au fost tinereii Jesus Luz şi Brahim Zaibat. Singurii cu care şi-a pus pirostriile au fost Sean Penn şi Guy Ritchie.

Loading...