Madonna va lăsa scena în favoarea copiilor săi

madonna_03.jpg

madonna, grammy awards
Madonna la Gala Premiilor Grammy
foto:Getty Images
Citeste tot despre: 

Madonna, cea mai controversată vedetă din muzica pop, planifică să ia o pauză. Motivul? Vrea să se dedice deplin educației gemenelor din Malawi pe care le-a adoptat.

Madonna vrea să acorde tot timpul ei liber gemenelor Ester și Stella din Malawi, pe care le-a adoptat nu cu mult timp în urmă. Persoane din anturajul artistei spun că, Madonna nu va lăsa de tot muzica, însă, pentru ceva vreme dorește să fie cu copiii.  ”În ultimul timp, Madonna se simțea foarte singură și apariția gemenelor în viața ei a schimbat totul spre bine. Ea este gata să își sacrifice cariera sa, pentru o vreme, doar ca să se bucure de fiecare clipă petrecută alături de fetițe. Mai ales că fiul ei mai mare, Rocco, s-a mutat la tatăl său, în Marea Britanie și acum Madonna a rămas doar cu fiica ei biologică Lourdes și gemenele adoptate Estel și Stella.”

loading...

Citește și

  • madonna

    Madonna (58 de ani) a ținut să împărtășească și fanilor bucuria ei resimțită după ce a reușit să mai adopte doi copii. De-acum, ea mai are încă două fiice de culoare, Stella și Esther, în vârstă de patru ani. Cântăreața a publicat pe Instagram prima fotografie cu ea, alături de cele două micuțe.

  • Madonna i-a urmat exemplul Angelinei Jolie și, în curând, va deveni din nou mamă. Cântăreața de 58 de ani dorește să adopte doi copii și deja a primit aprobare pentru cererea sa din partea Curții Supreme din Malawi. Astfel, Madonna va avea șase copii: doi biologici și patru adoptivi.