Madonna și-a arătat sânii și fundul pe covorul roșu!

madonna_main.jpg

madonna sani fund met gala
Artista a făcut senzație la Met Gala 2016
Foto: Getty

Diva a fost prezentă la Met Gala (cunoscut și drept Costume Institute Gala n.r), evenimentul unde toate celebritățile se întrec în costumații îndrăznețe. Madonna (57 de ani) a optat pentru o ținută care i-a lăsat mască pe toți cei prezenți la Metropolitan Museum din New York, luni (2 mai). Artista a purtat un body care i-a lăsat sânii și fundul la vedere.

N-ai zice că are aproape 60 de ani! Controversata blondă a ales să-și dea fanii pe spate într-o ținută care i-a pus în valoare toate atuurile. Diva a optat pentru un body cu sânii la vedere, o rochie transparentă semnată de Givenchy, întreaga ținută fiind asortată unor cizme sexy, peste genunchi.

madonna_fund_getty.jpg

madonna sani fund met gala
Fundul cântăreței a fost cel mai fotografiat la Met Gala 2016
Foto: Getty

 

Madonna a fost în centrul atenției cu ținuta ei extravagantă. Deși a fost încântată de costumația ei, diva le-a spus jurnaliștilor că i-a fost foarte dificil să meargă la toaletă din cauza body-ului, potrivit publicației news.com.

madonna_1.jpg

madonna sani fund met gala
Artista a fost una dintre cele mai șocante apariții de la Met Gala 2016
Foto: Splashnews

 

Madonna a fost lăudată de mulți pentru alegerea ei vestimentară, dar și intens criticată de alții, care consideră că artista ar trebui să se comporte ca o femeie de 57 de ani. Cântăreței nu pare să îi pese de gurile rele, fiind o fire noncoformistă încă din tinerețe. De departe, Madonna a fost cea mai șocantă și discutată apariție de la Met Gala 2016.

madonna_splash.jpg

madonna sani fund met gala
Madonna le-a arătat fundul fotografilor
Foto: Splashnews
Loading...

Citește și

 • lady gaga met gala

  Tema pentru anul acesta de la Met Gala a fost "Manus x Machina: Moda într-o eră a tehnologiei" s-a potrivit ca o mănușă pentru excentrica Lady Gaga. Având o coafură demnă de anii '80, solista și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o ținută cu o tentă vintage, purtând cu jachetă Versace care te trimitea cu gândul la o placă de circuit electronică și încălțată în niște platforme care sfidau gravitația.

 • madonna iubit

  Madonna pare să-și fi găsit o nouă „distracție” în materie de relații personale. Cântăreața a fost surprinsă în ultima perioadă împreună cu un nou iubit. Acesta este mult mai tână decât ea și se pare că înainte de a o întâlni pe vedetă, el lucra ca vânzător într-un magazin de haine.

 • madonna hartuire sexuala fana

  În timpul concertului în Australia, Madonna (57 de ani) și-a șocat din nou fanii printr-un gest complet neașteptat. Ea a invitat pe scenă o admiratoare și a tras de bustiera tinerei, dezvelindu-i sânii. Deși astfel de acțiuni sunt sancționate de legile australiene, poliția nu a primit nicio sesizare în acest sens. Artista a fost însă criticată și chiar acuzată că a cântat pe scenă sub influența alcoolului.

 • madonna

  Procesul pentru custodia lui Rocco pe care îl duce cu tatăl băiatului, Guy Ritchie, i-a luat mințile Madonnei (57 de ani). Artista a început să piardă controlul asupra comportamentului său și nu mai are deloc limite. Cea mai recentă dovadă că lipsa fiului ei o depășește a oferit-o pe scenă, în cadrul ultimului său concert.

 • madonna

  Madonna nu se învață minte deloc! Celebra cântăreață adoră să facă spectacol la concertele ei, iar pentru acest lucru, și le organizează până la cel mai mic detaliu, de la coregrafie, la vestimentație. Uneori, alegerile artistei în ceea ce privește garderoba îi fac probleme pe scenă.

 • madonna rocco ritchie

  Se pare că securea războiului a fost îngropată! Madonna (57 de ani) și fiul ei, Rocco Ritchie (15 ani), s-au împăcat, după ce adolescentul a fugit de acasă la tatăl lui în urmă cu câteva luni.